Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Νέο κόλπο. Το «πρότζεκτ». Υπάρχει στο λεξιλόγιο των διαφημιστών, και βέβαια των golden boys της αγοράς. Ετοιμάζουμε ένα νεό πρότζεκτ. Θα μαζέψουμε όλο το χαρτί με το νέο πρότζεκτ μας. Κρατάμε προς το παρόν μυστικό το νέο πρότζεκτ. Τέτοια πράγματα ακούς στον κόσμο των επιχειρήσεων και της ρεκλάμας.

Ξαφνικά η λέξη «πρότζεκτ» έκανε επίθεση στο… εγχώριο πρωτάθλημα. Την πρωτάκουσα από τον Άρνεσεν του ΠΑΟΚ. Και κακή πρόθεση να μην έχεις, καμμία προκατάληψη, θα τον αμφισβητήσεις ανοικτά τον Δανό μάστορα όταν βλέπεις τα χάλια της ομάδας κι αυτός αγνοεί την πραγματικότητα και μας μιλάει για το... νέο πρότζεκτ. Ότι είναι... ενωρίς ακόμα να φανεί η δουλειά, τα αποτελέσματα του... πρότζεκτ που ξεκινήσαμε στον ΠΑΟΚ.

Για... πρότζεκτ, νέο πρότζεκτ μίλησε και ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Ηρακλή. Ώπα, ρε! Είμαστε κι εμείς εδώ, δεν μιλάει ο Ιταλός μόνον σε ακροατήριο άσχετων.

Ποιο... νέο πρότζεκτ στον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι σκάνδαλο! Υποτίθεται ότι η ομάδα είναι ακόμα μέσα στους στόχους της, ένα. Και, δύο, αρκετά ακόμα πριν από το μέσο της σαιζόν είναι τρελλό να... ξεκινήσει νέο πρότζεκτ ο Παναθηναϊκός. Να κάνει μια... άλλη αρχή.

Όχι, κύριε. Το πρότζεκτ υπάρχει! Δεν είναι καφενείο ο Παναθηναϊκός να αλλάζει πλάνα, τακτική, να καταργεί προετοιμασία και σύστημα δουλειάς. Όχι, κύριε.

Δεν υπάρχει, δεν υπήρχε πρότζεκτ αν πράγματι ο Παναθηναϊκός με την αλλαγή του προπονητή θα βάλει μπροστά... άλλο πρότζεκτ. Όχι, κύριε! Το πρότζεκτ δεν είναι υπόθεση του προπονητή, Αναστασίου είναι αυτός, Στραματσόνι, ο όποιος. Ο προπονητής απλά αναλαμβάνει να περπατήσει το πρότζεκτ της ΠΑΕ. Να το διαχειριστεί.

Άρα, ο Στραματσόνι καλείται να συνεχίσει το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τούτη τη σαιζόν, επειδή κρίθηκε όχι επαρκής ο Αναστασίου. Μας δουλεύει ο Ιταλός ντόκτωρ όταν υποστηρίζει ότι θα δουλέψει σ' ένα... νέο πρότζεκτ.

Με την ευκαιρία, επειδή κι αυτός έχει στο λεξιλόγιό του το «πρότζεκτ», αλήθεια πού το σπούδασε ο Στραματσόνι; Σε νυχτερινή σχολή. Σε φροντιστήρια κοπτικής-ραπτικής. Σε σεμινάρια για υποψήφιους χρηματιστές, επικοινωνιολόγους, δημοσιοσχετίστες. Πού;

Διαβάστε ακόμα:

Ευτυχώς δεν έπαιξε με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός