ΜΕ ΕΣΙΕΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Όσο το σκέπτομαι τόσο επιβεβαιώνομαι. Αν γινόταν το ντέρμπυ στη Λεωφόρο, τότε ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε κόντρα στον Ολυμπιακό με 10 παίκτες. Μην τον υπολογίζεις τον Εσιέν. Πώς, σκέπτομαι, θα κέρδιζε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, αυτός με 10 και ο Ολυμπιακός με 12, συν το κοράκι;

Είχε ανακοινωθεί ότι ο παικταράς Εσιέν θα ξεκινούσε κανονικά το ντέρμπυ. Απίστευτο. Δεν έγινε το έργο με τον Ολυμπιακό και ο Εσιέν εμφανίστηκε στο Καυταντζόγλειο με Ηρακλή. Βιάζομαι να το πω. Αν ξαναπαίξει ο Γκανέζος παικταράς το χάνει το ματς ο Παναθηναϊκός. Πολύ δύσκολα να κερδίσει. Γιατί;

Επειδή ο μαύρος ακόμα είναι μισός παίκτης. Επειδή ακόμα δεν είναι Εσιέν. Επειδή ακόμα, και δικαιολογημένα είναι επιφυλακτικός, δεν μαρκάρει, δεν σπρηντάρει, δεν «μπαίνει» στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα. «Φάνηκε» στο πρώτο ημίχρονο με Ηρακλή ο Εσιέν όταν οι γηπεδούχοι ψιλοέπαιζαν και είχαν μια υπεροχή. Ο Εσιέν την έβγαζε με τις εύκολες πάσες, με μικρές μετατοπίσεις δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω. Πάντα στα ρηχά. Χωρίς στοιχεία δύναμης και ταχύτητας στις «προσπάθειές» του.

Στο β' ημιχρόνιο, όταν ο Παναθηναϊκός βρήκε ρυθμό, τότε που ο Ηρακλής οπισθοχώρησε, ο Εσιέν εξαφανίστηκε. Ρωτάω, λοιπόν. Στη Βέροια ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει το «2», άρα θέλει έναν Εσιέν «έτοιμο» και φορτσάτο.

Ο παίκτης, όμως, δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά από την πολύμηνη αποχή, τον τραυματισμό και την εγχείριση. Κάποτε έπρεπε να παίξει ο Εσιέν, ήταν το σκεπτικό διότι η διοίκηση ήταν εκτεθειμένη.

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει το ματς στη Βέροια πρέπει να αγωνιστεί με 11, όχι με δέκα συν τον Εσιέν. Εκτός κι αν συνεχιστεί το επικοινωνιακό παιχνίδι της μεγάλης μεταγραφής.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός γελοιοποιεί την εξυγίανση