«Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ... ΟΛΑ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Όλοι οι μεγάλοι πρόεδροι, οι πολυφωτογραφημένοι, τα έχουν πει ιδιαιτέρως και προσωπικώς με τον σύντροφο Κοντονή Σταύρο, που δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται και να απειλεί ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Σιγά τα αίματα, και τα ζουμιά και οι πατσές διότι κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, τα 'χουν τα κιλά τους.

Δεν ήταν δυνατόν να μην τα πει ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος και με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη. Ότι ο Κοντονής Σταύρος είναι απόλυτος γνώστης κάθε λουμπινιάς στο ποδόσφαιρο. Φοβερό!

Ο ένας δικηγόρος χρόνια στην πιάτσα και στην πρώτη γραμμμή της μάχης, ο Κούγιας, έλεγε στον άλλον δικηγόρο, εντελώς ξένο με τον χώρο, για τα στημένα ματς στην Β' εθνική, για κακοποιούς που έχουν πάρει ομάδες, για ατζέντηδες που στέλνουν εδώ κι εκεί προπονητές, για εικονικές μεταβιβάσεις μετοχών στις ΠΑΕ, για..., για... Και ο γάτος ο Κοντονής Σταύρος ήξερε τα πάντα, όσα τον ενημέρωνε ο συνάδελφος Αλέξης Κούγιας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο επόμενος... πελάτης του Κούγια είναι ο Κοντονής Σταύρος. Θα τον παραλάβει ο Αλέξης και θα τον ξετινάξει. Φως φανάρι η δουλειά αν δεν ανέβει στην σούπερ ληγκ η Λάρισα.

Και με το δίκαιο του ο νέος ιδιοκτήτης της Λάρισας. Για σιγά, σύντροφε. Λες ότι τα ξέρεις όλα, ό, τι βρώμικο παίζει. Λες ότι ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για να κτυπήσει το παρασκήνιο. Να σε δω, λοιπόν, υφυπουργέ της εξυγίανσης, τι ψάρια θα πιάσεις. Διαφορετικά θα έχεις να κάνεις με μένα, τον Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο στημένος καθηγητής διαιτησίας Βαρούχας