Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Η παρουσία του Ντίμιτερ, όχι Ντίμιταρ Μπερμπάτωφ προκαλεί πλέον μόνον αρνητικά σχόλια στον ΠΑΟΚ. Κακώς. Αυτό που έχω να πω, και θα το πω με κάθε σοβαρότητα, είναι ότι δεν αξιολογείται σωστά η εμπλοκή του μεγάλου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.

Δεν κάνω χιούμορ, μαύρο, γκρι, γαλάζιο. Ναι, μέχρι σήμερα και ίσως όσο μείνει στη Θεσσαλονίκη ο Μπερμπάτωφ το πιθανότερο είναι ότι θα μοιάζει με μαγική εικόνα. Όχι αυτός ο Μπερμπάτωφ που περίμενε ο κόσμος. Ποιος, όμως, υπολογίζει την ποδοσφαιρική προσφορά του Μπερμπάτωφ, όταν το παλληκάρι έχει ήδη δώσει το καλύτερο μάθημα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Είμαστε αδέλφια!» είπε ο Βούλγαρος όταν πρωτόρθε στη Θεσσαλονίκη. Κανένας μαλάκας, όμως, δεν του είπε «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είσαι ή, κάποιος Τσίπρας;».

Σαλτάρησε από τη χαρά του το σύμπαν του ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όταν έγινε η μεταγραφή του Μπερμπάτωφ. Κακώς! Κάκιστα. Να μάθει ο κόσμος να... περιμένει, πρώτα να δει και μετά να επιδοκιμάσει τον επαγγελματία. Και μετά να τον χειροκροτήσει.

Το δίδαγμα Μπερμπάτωφ, που με τη φανέλλα του ΠΑΟΚ είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Μη ξετρελλαίνεστε άλλη φορά με μεταγραφή αεροδρομίου, πριν δείτε τον παικταρά στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς Μπερμπάτωφ, επιτέλους νίκη ο ΠΑΟΚ