ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ «ΛΕΡΩΣΑΝ»

πηγή: Intime
 

Μετά την Πηγή Δεβετζή που η διεθνής ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι την τσέκαρε ντοπαρισμένη, μια ακόμα Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου «διασύρθηκε» διεθνώς. Από την διεθνή ομοσπονδία επίσης ανακοινώθηκε στον ΣΕΓΑΣ ότι βρέθηκε ντοπαρισμένη, και σε επανέλεγχο, η του άλματος επί κοντώ κυρία Αφροδίτη Σκαφίδα.

Είναι φανερό ότι οι εχθροί της Ελλάδος δεν ησυχάζουν. Ξανακτύπησαν με διπλή ντουφεκιά. Πρώτα με την Δεβετζή που δήλωσε βέβαια ότι είναι καθαρή, ότι δεν έχει σχέση με φάρμακα, ουσίες, ενέσεις, χάπια, όλα αυτά, και στη συνέχεια με την Σκαφίδα.

Η αθλήτρια τι άλλο μπορεί να κάνει, πέραν από μια δήλωση, ότι κι αυτή είναι καθαρή, προκειμένου να προστατεύσει το όνομά της και τον ελληνικό αθλητισμό; Αυτός που οφείλει να αναλάβει εκστρατεία απέναντι στο βρώμικο πόλεμο των ξένων κέντρων αποφάσεων είναι ο Κοντονής Σταύρος.

Ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού. Δεν χρειάζεται να κάνει καμμία προσπάθεια εδώ στην Ελλάδα, αφού οι πρωταθλητές μας δεν φαρμακώνονται. Το βάρος των προσπαθειών του ο Κοντονής Σταύρος να το ρίξει στους μπινέδες στο εξωτερικό που έχουν βάλει στο σημάδι τη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα:

Από την πολιτική ευθανασία στην αθνασία της ΔΟΕ