ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΩΤΣΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ δεν είναι μικρό, είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Και ο μεγαλομέτοχος δεν απέφυγε τη σύγκριση με εκείνο του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, ότι ο προϋπολογισμός εξόδων είναι μεν μικρότερος του Ολυμπιακού, όμως λίγο μικρότερος.

Δίνει λεφτά ο Μαρινάκης για τις ανάγκες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συμβόλαια ποδοσφαιριστών κι άλλα κονδύλια και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ο Ολυμπιακός πριν ξεκινήσει η σαιζόν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι εκτός πρωταθλήματος. Είναι, και με τον επενδυτή Ιβάν Σαββίδη, μια ομάδα συμμετοχής, όχι διεκδικητής του τίτλου. Γιατί; Επειδή τον ομογενή επιχειρηματία, τον γάτο στις δικές του μπίζνες, τον έχουν πιάσει κορόιδο στη μπάλλα. Γι' αυτό.

Ο ίδιος ο Σαββίδης το παραδέχεται. Δεν δίνω λιγώτερα λεφτά από τον Μαρινάκη. Κι εγώ τα ίδια επενδύω, σχεδόν τα ίδια, κάτι λιγώτερα. Ο μεν Μαρινάκης και παίρνει το πρωτάθλημα, και βάζει λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο δε Ιβάν Σαββίδης, κάθε χρόνο αποτυγχάνει στους αγωνιστικούς του στόχους, και το ταμείον όλο ζητάει φράγκα.

Διαβάστε ακόμα:

Το ξευτυλισμένο παιχνίδι για την εξυγίανση