Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΝ... ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

πηγή: Intime
 

Εγώ ξέρω ότι με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός έχασε 5,5 εκ. ευρώ. Εκατομμύρια είναι αυτά και ευρώ, όχι στραγάλια. Γερό πακέτο. Αν, λοιπόν, περνούσε στους «16» ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής θα γινόταν ακόμα περισσότερο ισχυρός σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τα λεφτά, κύριε. Αυτά, τα μπερντέ, σου λύνουν τα χέρια για να φτιάξεις ομάδα. Καλύτερη από τους άλλους.Δεν λέω, έχουμε φάει στη μάπα πολλούς μαλάκες. Προέδρους ομάδων που ξόδεψαν λεφτά χωρίς να πάρουν τίτλους και χωρίς να φτιάξουν ομάδα. Όχι, όμως, ότι θα... κτίσεις ομάδα με παικτάκια. Δεν γίνεται αυτό.

Έχασε από την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός, αποκλείστηκε κιόλας και η ουσία είναι ότι έμεινε έξω από το χορό των εκατομμυρίων ευρώ. Όχι ότι ο Ολυμπιακός δεν βοήθησε τη βαθμολογία της... Ελλάδος. Κουφό. Ο Μαρινάκης να έχει αγωνία για τη βαθμολογία της Ελλάδος κι όχι για την εταιρεία του. Για το ταμείο της εταιρείας του.

Της πλάκας θα ήταν ο Μαρινάκης, ο κάθε Μαρινάκης αν δεν ενδιαφερόταν μονάχα για το μαγαζί του. Στο φινάλε, για να κάνουμε ταμείο, η Ελλάδα έμεινε πίσω βαθμολογικά από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα, που δεν κερδίζουν στο γιουρόπα.

Δεν θα οφελούσε την... Ελλάδα ο Ολυμπιακός ακόμα κι αν κατακτούσε το τσάμπιονς ληγκ, όταν δεν μπορούν να κερδίσουν τις Καμπάλες Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κόκκαλης άνοιξε το δρόμο στον Ολυμπιακό