ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

πηγή: Intime
 

Η σοβαρή ομάδα δεν ασχολείται με καμμία κλήρωση. Κανονικά εδώ τελειώνει η κουβέντα, όμως επειδή μας διαβάζουν και αμύητοι να πούμε δυο-τρεις κουβέντες ακόμα.

Η σοβαρή ομάδα, είτε είναι πρώτο επίπεδο, είτε δεύτερο στην Ευρώπη δεν πανηγυρίζει, ούτε τα βάφει μαύρα, όποια αντίπαλο της δώσει η κλήρωση. Επειδή καμμία πρόκριση, όποια κι αν είναι αυτή, και κανένας αποκλεισμός δεν ορίζει το παρόν και το μέλλον της εταιρείας. Της ομάδας που κυκλοφορεί σαν εταιρεία, σαν ποδοσφαιρική επιχείρηση.

Η σοβαρή και αξιόπιστη ΠΑΕ πορεύεται και στέκεται στα πόδια της με τις δικές της δυνάμεις, με τον προγραμματισμό της, τον σχεδιασμό της και δεν περιμένει να σπρωχθεί από μια ευνοϊκή κλήρωση.

Έπεσε στα μαλακά, λένε, ο Ολυμπιακός που βρέθηκε αντίπαλος της Άντερλεχτ. Ε, αφού ήταν τυχερός ο Ολυμπιακός και επειδή εδώ στην Ελλάδα όλα τα ενοχοποιούμε, όλα τα υποψιαζόμαστε, πιάσε αποκάλυψη πρώτο πράμα. Ο Μαρινάκης παρασκηνιακά παρενέβη και καθάρισε με την εύκολη κλήρωση.

Να πούμε και το άλλο. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει «σήμα» ότι θα κληρωθεί με Μπαρτσελώνα, γι' αυτό επεδίωξε να αποκλειστεί από την Άρσεναλ. Έτσι, ο μεν Ολυμπιακός ζευγάρωσε με την Άντερλεχτ ενώ η φουκαριάρα Άρσεναλ για να προχωρήσει θα χρειαστεί να περάσει την Μπάρτσα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος έστησε τον διαιτητή του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό