ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!

πηγή: Intime
 

Είμαι ακόμα σοκαρισμένος από την «αποκάλυψη» του Γιάννη Αλαφούζου ότι έχει βάλει από την τσέπη του 23 εκ. ευρώ. Απίθανο! Ένας άνθρωπος να δώσει τόσο χοντρό πακέτο σε ποδοσφαιρική εταιρεία... λαϊκής βάσεως.

Δεν γίνεται έτσι παιχνίδι. Ο μεν Παναθηναϊκός είναι... λαϊκής βάσεως, όμως για να κυκλοφορεί έχει ανάγκη όχι τον λαό του, αλλά τον πρόεδρό του. Ο δε Ολυμπιακός έχει καταστεί «ευρωπαϊκής βάσεως», για να ξέρουμε τι λέμε. Δηλαδή;

Στον μεν Παναθηναϊκό τσοντάρει, χοντροτσοντάρει ο πρόεδρός του. Στον δε Ολυμπιακό τα σπρώχνει κάθε χρόνο τα εκατομμύρια, περισσότερα από 23 εκ. κάθε σαιζόν η ΟΥΕΦΑ. Ο Μαρινάκης, χωρίς να βάζει μία ο ίδιος, συμμετέχει στο λουσάτο τσάμπιονς ληγκ. Ο Αλαφούζος έχει τινάξει την προσωπική του περιουσία και τον αφήνουν νηστικό οι Καμπάλες της Ευρώπης.

Τέλος πάντων, είμαστε της πλάκας. Οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων το παίζουν κομματάρχες. Απευθύνονται σε χαχόλους. Όπως μιλάει ο Καμμένος και ο Λεβέντης και λένε τις παρλαπίπες τους, έτσι και οι προεδράρες των ΠΑΕ.

Επί του θέματος. Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Ομάδα λαϊκής βάσεως ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος οικονομικά βοηθάει όσο κάθε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», με τη διαφορά ότι αυτός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, βάζει μόνος του 23 εκ.

Λέει ψέματα ο Αλαφούζος; Αποκλείεται. Για να το λέει, έτσι είναι. Μήπως έχει βάλει περισσότερα εκατομμύρια από τα 23. Άλλο είναι το αγγούρι. Γιατί τα έδωσε τόσα εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό; Με ποιο δικαίωμα! Εκτός κι αν τα χάρισε.

Δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό. Ο Παναθηναϊκός να είναι υποχρεωμένος, χρεωμένος σ' ένα άτομο. Το κόβω εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός είμαι εγώ! Ποιος πατέρας;