ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν έχει αντίπαλο αυτή τη σαιζόν ο Άρης, η χρονιά δεν θα πάει χαμένη, όπως η προηγούμενη, όπου είχε κληρώσει Πανσερραϊκός για την Β' εθνική. Περίπατο θα ανέβει κατηγορία ο Άρης και το μέγα ερώτημα, από τώρα το βάζω, είναι τι θα κάνει την προσεχή σαιζόν.

Περίπατο, λέω, θα πάρει την κατηγορία στο ερασιτεχνικό ο Άρης, παρ' ό,τι όπως οι αντίπαλοί του... περπατάει κι αυτός. Την βλέπεις στο γήπεδο και την χαίρεσαι την αρειανάρα. Αλλαγές θέσεων, θαυμάσιοι συνδυασμοί, αλλά η αντίσταση που βρίσκει από τις άλλες ομάδες είναι με τα... μάτια.

Τέτοιο τουριστικό σκηνικό δεν υπάρχει στην Β' εθνική. Όπως είναι σήμερα ο Άρης θα υποφέρει στην Β' εθνική. Επειδή του λείπουν ποδοσφαιριστές σκληροί και ικανοί για βρωμοδουλειές μέσα στο παιχνίδι.

Πραγματικά στην Β' εθνική που σίγουρα θα βρεθεί την προσεχή σαιζόν ο Άρης υπάρχουν παίκτες χωρίς ποιότητα βέβαια αλλά σκυλιά κακά. Δεν θα είναι αρκετή η φανέλλα του Άρεως για να κάνει... εισπρακτικό πρωταθλητισμό. Να εισπράττει τα τρίποντα σε κάθε αγώνα, και σ ένα πρωτάθλημα που θα στείλει μονάχα δύο στη σούπερ ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ Φλαμπουράρη για το γήπεδο της ΑΕΚ