Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 30 ΣΤΑ 30!

 

Δεν λέει κάτι στον αχόρταγο Βαγγέλη Μαρινάκη το 15 στα 15. Οι τόσες νίκες σε τόσα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο στόχος τούτη τη σαιζόν είναι το 30 στα 30, ούτε καν 29 στα 30.

Έχει μπει πρόγραμμα κανονικό για να βγει οπωσδήποτε ο υψηλός στόχος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μόνο με νίκες. Ούτε μια ισοπαλία χαμένη.

Υπ' όψιν ότι όταν έγινε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ο εφοπλιστής δεσμεύθηκε ότι δεν θα αφήσει πρωτάθλημα για πρωτάθλημα. Είχε πει το νούμερο 20. Ο Κόκκαλης είχε πάρει 5 συν 7 στη σούμα 12, ο Μαρινάκης έβαλε τον πήχυ στο νούμερο 20.

Συγκεκριμένα ήθελε 20 πρωταθλήματα τα προσεχή 20 χρόνια. Αυτό το έκτο πρωτάθλημα 2015-16 ο χοντρός το έχει πακετάρει να το σηκώσει με νίκες. Μόνον με νίκες.

Στη συνέχεια το έβδομο πρωτάθλημα, αυτό του 2016-17 θα ισοφαρίσει το σερί των 7 πρωταθλημάτων του Κόκκαλη, όμως θα το πάρει χωρίς να δεχθεί γκολ. Και γαμώ τα ρεκόρ αυτό. Αδιάφορο πόσα γκολ θα πετύχει η ομάδα, ο στόχος θα είναι να μην περάσει ούτε μια φορά η μπάλλα τη γραμμή του τέρματος.

Αυτό που δεν θα καταφέρει ποτέ ο Μαρινάκης είναι να εμποδίσει τις αποδοκιμασίες των γάβρων, όταν η ομάδα κερδίζει με την προστασία των διαιτητών.

Διαβάστε ακόμα:

Για Ολυμπιακό πάλι αβάντα το κοράκι