ΔΕΚΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ, ΡΕ!

πηγή: Intime
 

Ο γάβρος δεν ενδιαφέρεται για τη γκρίνια των άλλων. Αντιθέτως, αυτή η μουρμούρα υπογραμμίζει το μεγαλείο της ομάδας μας. Αυτό μου είπε ο εδώ και κάποια χρόνια
αποστασιοποιημένος από τα οπαδικά Μένιος. Της θύρας 7 ο κύριος στα μικράτα του, έχει βιώσει καταστάσεις με Γουλανδρήδες, Νταϊφάδες, Κοσκοτάδες, Σαλιαρέληδες και Κοκκαλαίους.

Οσο μιλάνε οι άλλοι για τα πέναλτυ, τόσο ο Ολυμπιακός ενδυναμώνει την επικυριαρχία του. Δέκα πέναλτυ! Ναι, ρε! Δέκα στον πρώτο γύρο κι άλλα δέκα στο δεύτερο γύρο. Κι όποιος γουστάρει! Οποιος δεν γουστάρει, ξύδι. Ετσι το θέτει ο Μένιος. Μιλάει για τον ψυχισμό του γάβρου. Δεν μιλάει για το σωστό και το λάθος. Το υγιές και το άρρωστο. Αλλο πράμα αυτό. Κουβέντα για τους ηθικολόγους. Για τους αδικημένους. Για τους ριγμένους.

Ομως... Υπάρχει το όμως και το αλλά του Μένιου. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πως έχασε το μεγάλο επιχείρημά του με τον αποκλεισμό του από την Αρσεναλ. Αν είχε κάνει την υπέρβαση στο Champions League θα είχε υπογραμμίσει με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά του. Την ισχύ του, βρε αδελφέ.

Τώρα θα σου πει ο βάζελος. Ο μαϊμού εκπρόσωπος της Ευρώπης, ο αιώνιος παραγκάρχης συνεχίζει το βιολί του. Σφαλιάρα απ' έξω, παράγκα μέσα. Αυτά λέει ο Μένιος.

Να σου πω τη δική μου τελευταία κουβέντα. Ολοι συνεχίζουν να ζουν στα γνωστά ρηχά νερά. Ο ένας καγχάζει, ο άλλος κομπάζει. Δουλειά τους και δουλειά μας...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός δικαιούται μεγαλύτερη εύνοια από τη διαιτησία