ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΓΙΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΩΝΣΥ

πηγή: Intime
 

Μπουνιά στο στομάχι της ΑΕΚ είναι όλος αυτός ο «θόρυβος» από Αγγλία σχετικά με την αναμενόμενη συμφωνία της ουαλικής Σουώνσυ και του Ουρουγουανού προπονητή Πογιέτ, για όσους δεν το γνωρίζουν, προπονητή της ΑΕΚ. Ώπα, ρε!

Το γράψανε, το ξαναγράψανε και πάλι το κουλούρι το ξαναζεσταίνουν στο φούρνο. Ότι ο Πογιέτ θα εγκαταλείψει την ΑΕΚ και θα πάει στην ομάδα της πρέμιερ ληγκ, που έδιωξε τον προπονητή της. Οι μπουκ, μάλιστα, το 'χουν σίγουρο και δίνουν αποδόσεις ελκυστικές.

Μιλάμε για σκάνδαλο! Να προτιμήσει την, κατά τη γνώμη μου, κατώτερη της ΑΕΚ ομάδα της Ουαλίας ο Ουρουγουανός επαγγελματίας. Ο ίδιος, βέβαια, διαψεύδει τις πληροφορίες, τις φήμες, ότι δεν τρέχει τίποτα. Και μόνον, όμως, ότι γίνεται συζήτηση, ότι πέφτουν σχετικά ρεπορτάζ, αποτελεί πρόκληση. Μια ξεκάθαρη υποτίμηση της ΑΕΚ.

Βεβαίως είναι ομάδα του πρώτου πρωταθλήματος Αγγλίας η Σουώνσυ, άλλο ότι απειλείται με υποβιβασμό. Από την άλλη, η ΑΕΚ συμμετέχει μεν σ' ένα κωλοπρωτάθλημα, εντελώς ανυπόληπτο αγωνιστικά και οικονομικά, όμως που δίνει τη δυνατότητα της παρουσίας στην Ευρώπη. Να προκριθεί στο γιουρόπα ή, στο τσάμπιονς ληγκ η Σουώνσυ είναι απίθανο. Έχει λιγώτερες πιθανότητες απ' όσες η Καλλονή.

Γιατί να θέλει π.χ. ένας προπονητής να δουλέψει στην Σουώνσυ κι όχι στην ΑΕΚ; Επειδή έχει φιλοδοξίες πέραν της Σουώνσυ. Να δείξει την κλάση του σ' αυτήν την «ομαδούλα» για να περιμένει πρόταση από Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτυ, Τσέλσυ.

Προσωπικά θα επέλεγα ΑΕΚ. Η μεν Σουώνσυ είναι στα κάτω της, να ξαναβρεθεί στη Β' εθνική της Αγγλίας, ενώ η ΑΕΚ είναι στα επάνω της, στην επιστροφή της, στη σταθεροποίησή της στην κορυφή. Άσε ότι η ελληνική ομάδα έχει αφεντικό έναν Μελισσανίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ Φλαμπουράρη για το γήπεδο της ΑΕΚ