ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Οπως αναμενόταν δεν μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού για τα αίσχη στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε. Παραμένει ο μηδενισμός και η αφαίρεση τριών βαθμών και όπως επίσης αναμενόταν ο Αλαφούζος εξέφρασε την... κατάπληξή του για τη διατήρηση της ποινής. Και μαζύ τη δυσφορία του για τον Κοντονή Σταύρο, που παριστάνει τον υφυπουργό της εξυγίανσης.

Πολύ σωστά, μάλλον πολύ επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός τα έβαλε με τον Κοντονή Σταύρο, ο οποίος δεν είναι κορόιδο να μην κάνει κι αυτός το παιχνίδι του. Αφού, λοιπόν, ο υπουργός παίρνει επάνω του τις αποφάσεις των δικαστικών οργάνων, και μ' αυτές νοιώθει... δικαιωμένος, επόμενο είναι ο Αλαφούζος να τον βάλει στο σημάδι. Ότι, δηλαδή, με δάκτυλο Κοντονή βγήκε η εφετειακή απόφαση, πάλι σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Δεν έχει ξαναγίνει. Να απαλλάσσεται η ΑΕΚ και ο πονηρός Κοντονής Σταύρος να υπογράφει ανακοίνωση με την οποία λέει ότι... ξεκίνησε η επιχείρηση εξυγίανση. Αν, λοιπόν, αύριο οι ίδιοι οι δικαστές βγάλουν απόφαση, υπέρ, κατά άλλης ΠΑΕ, γιατί να μην υποψιαστεί ο καθένας ότι τα όργανα δεν αποφασίζουν σύμφωνα με τους νόμους, αλλά για να κάνουν αβάντα στον Κοντονή Σταύρο που πουλάει το παραμύθι της κάθαρσης.

Δεν κατάλαβα. Όλοι οι άλλοι οι υφυπουργοί αθλητισμού, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν οι πονηροί που έκαναν... εξυγίανση και το κορόιδο είναι ο Κοντονής Σταύρος; Αφού, λοιπόν, με τον πόλεμο στην εγκληματική οργάνωση ο Αλαφούζος κάνει τη μόστρα του, και ο Κοντονής δεν χάνει την ευκαιρία να παίζει στη σέντρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπουμάλ είναι κατάμαυρος, όχι και δούλος