ΑΒΑΝΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Αυτό τώρα το έργο με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Μαρινάκη τι είναι; Καμμία έκπληξη για τους πονηρούς της πιάτσας, κι όταν λέω της πιάτσας εννοώ της υψηλής κλάσης. Εκείνων που ξέρουν, που καταλαβαίνουν αλλά δεν μιλάνε για το τι παίζει στο Βαρδινογιαννέικο και τον χοντροπαίκτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Αλαφούζος έχει σκυλιάσει να βάλει φυλακή τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν περνάει μέρα χωρίς να δυσφημήσει τον Μαρινάκη, ότι είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ότι είναι μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές, ότι όπου να 'ναι θα σκάσει η μπόμπα και η δικαιοσύνη θα μπαγλαρώσει τον χοντρό.

Υπ' όψιν ότι ο Αλαφούζος δεν έχει ουδεμία σχέση με τους Βαρδινογιάννηδες και με τον μόνον που διατηρεί επαφή, από την προηγούμενη τάξη πραγμάτων, είναι ο Νίκος Πατέρας, ένα κόκκινο πανί για τους πρώην ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

Από την άλλη η κυρία Μαριάννα, σύζυγος του αρχηγού της οικογένειας, του Βαρδή, λέει τα καλύτερα λόγια για τον Μαρινάκη. Ότι είναι φιλάνθρωπος. Ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες. Σα να επαναλαμβάνει αυτά που σαλιαρίζει ο Καρεμπέ για τον πρέζιντεντ.

Είπε όσα είπε υπέρ Μαρινάκη η κυρία πρόεδρος του ιδρύματος «Ελπίδα», και μετά από λίγες ημέρες τα επανέλαβε, και αργότερα τα ξαναεπανέλαβε. Ότι ο Μαρινάκης, σκέπτεσαι εσύ ο άσχετος, δεν έχει ύπνο τα βράδυα σπίτι του αν δεν δείξει με τα λεφτά του τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Διαβάστε ακόμα:

Γουλανδρής, Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος, ολέ!