Ο ΜΕΣΙ ΣΤΗΝ ΣΙΤΥ; ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

 

Για σκέψου να πάει στην Αγγλία ο Μέσι! Να αφήσει την Μπαρτσελώνα, την ομάδα στην οποία ανατράφηκε και αναδείχθηκε και να παίξει στην Μάντσεστερ Σίτυ. Αναφέρω την συγκεκριμένη, επειδή σύμφωνα με φήμες, με πληροφορίες, με εφημεριδίστικα ρεπορτάζ το έργο έχει μπει στα σκαριά.

Δεν θα ψάξουμε τι πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι. Αν πράγματι ο Νο1 ποδοσφαιριστής στον κόσμο μετακινηθεί από την Μπαρτσελώνα. Συζητάμε τι να σημαίνει μια τέτοια προοπτική. Να το πω απότομα. Θρίαμβος του ποδοσφαίρου! Η αποθέωση της δύναμης του ποδοσφαίρου στις μάζες. Αυτό σημαίνει.

Ξυπνήστε. Δείτε το ποδόσφαιρο όπως αληθινά έχει εξελιχθεί, σε μια παγκόσμια, μια ολοκληρωτικού τύπου λαϊκή διασκέδαση. Επιτέλους! Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει μονάχα στους... οπαδούς. Στη δικτατορία των φανατικών.

Η Μάντσεστερ Σίτυ, όποια άλλη ομάδα αγοράσει τον Μέσι, δεν θα πληρώσει την ποδοσφαιρική του αξία. Μόνον! Στη ζυγαριά του χρηματιστηρίου μετράνε και τα εμπορικά συμφέροντα που δυναμικά επηρεάζονται υπέρ της ομάδας που θα δώσει φανέλλα στον Μέσι. Όσο χοντρό και απίθανο είναι το πακέτο κόστους της μεταγραφής Μέσι, η νέα του ομάδα θα βγει κερδισμένη! Αρκεί, βέβαια, να διαθέτει την επιχειρηματική δομή που θα μπορεί αποτελεσματικά να αξιοποιήσει, να εκμεταλλευθεί το πρότζεκτ Μέσι.

Διαβάστε ακόμα:

Εουσέμπιο από την εποχή των μύθων