ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ... ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ματαγίνει. Ολόκληρη η δύναμη πυρός της εγκληματικής οργάνωσης έχει επιστρατευθεί για να τελειώσουν οι έτσι, ονόματα δεν λέμε, τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Και τι έχουν καταφέρει; Τίποτα.

Μιλάνε τα γεγονότα. Περιοριστικούς όρους επέβαλε ο ανακριτής στον Μαρινάκη, που δεν έχει μόνον περισσευούμενα κιλά, αλλά και τέτοιο «ειδικό βάρος» με συνέπεια να αντιμετωπίζει... αδιάφορα κάθε επίθεση σε βάρος του. Μπήκε στο παιχνίδι και η περίεργη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον τιμώρησε επίσης τον εφοπλιστή.

Κι αυτήν την ΕΕΑ την έγραψε κανονικά ο Μαρινάκης. Είπαμε. Μιλάμε με βάση τα γεγονότα. Βγάζουν την κόκκινη κάρτα στον χοντρό κι αυτός δεν βγαίνει έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Νταηλίκι. Δεν κουβαλάω, σου λέει, τζάμπα τα κιλά μου και τα μούσια μου. Κανένας, ονόματα δεν λέμε, δεν μπορεί να με... μετακινήσει. Να με βγάλει από τον Ολυμπιακό.

Ποιος άλλος έχει ξηγηθεί έτσι; Κανένας απ' ό,τι θυμάμαι. Κι όσο το τραβάει το σχοινί η εγκληματική οργάνωση, που ελέγχει τα πάντα, τόσο αντιστέκεται ο Μαρινάκης. Τι θα γίνει στο τέλος; Δείχνει ντέρμπυ το έργο, όμως δεν είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιους θα στείλει φυλακή ο Μελισσανίδης