ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΥΡΑ 13 Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΕΣ...

πηγή: Intime
 

Στην Ελλάδα έχουμε και αθλητισμό και πολιτισμό, μάλιστα υπό κρατικήν καθοδήγηση. Υπό κρατικόν έλεγχο. Δεν το γνώριζα, ομολογώ την αμαρτία μου. Κι ακριβώς επειδή έχουμε πολιτισμό και αθλητισμό με κρατικό παρεμβατισμό, με κυβερνητική φροντίδα, παίζει μπάλλα και ο αρμόδιος υφυπουργός. Σήμερα ο Κοντονής Σταύρος εκτελεί καθήκοντα υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού. Γειασάν του μάγκα!

Πολύ δουλειά βγάζει κάθε μέρα ο Ζακυνθινός δικηγόρος. Μόλις που πρόλαβε, αλλά τελικά τα κατάφερε να βρει χρόνο για να ασχοληθεί με το περιβόητο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ. Είναι συγκινητική η υπεργατικότητα του συριζαίου υφυπουργού.

Φοβερό. Μόνον δύο μήνες έκανε για να αποφασίσει ο Κοντονής Σταύρος να πάρει κι αυτός τις αποφάσεις του. Να κλείσει τις θύρες 13 και 14 στη Λεωφόρο και να επιβάλλει 90.000 πρόστιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό, για τις ευθύνες της στα έκτροπα στο ντέρμπυ που ματαιώθηκε στις 21 Νοεμβρίου.
Όχι, κορόιδο είναι ο Κοντονής Σταύρος να ρίξει κι αυτός τις καμπάνες του όταν ακόμα είναι ζεστό το πράμα. Άσε, σου λέει, να κρυώσει, μη ρίξω κι εγώ λάδι στη φωτιά. Από την άλλη δεν ήθελε να μείνει εκτός παιχνιδιού, ότι δεν εφαρμόζει τα κόλπα του νέου νόμου του.

Ποιο είναι το παρακάτω. Βέβαια! Το έργο έχει και το παρακάτω. Είναι η ξευτύλα που περιμένει τον Κοντονή Σταύρο. Τι εννοώ. Οι τιμωρίες, οι κάθε είδους τιμωρίες, όταν η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση, όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν πάρει ποτέ στα σοβαρά το ποδόσφαιρο, δεν πιάνουν τόπο. Τα επεισόδια στα γήπεδα επαναλαμβάνονται, όποτε γουστάρουν αυτοί που τα στήνουν, που τα προκαλούν.

Άρα, αφού έχει ήδη κάνει την αρχή ο Κοντονής Σταύρος με τις «δικές» του καμπάνες, με τις υφυπουργικές αποφάσεις του σε βάρος ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, είναι υποχρεωμένος να παίξει στα ίσα μ΄όλους. Ακόμα κι αν οι συριζαίϊκου τύπου τιμωρίες δεν πρόκειται να αλλάξουν το κλίμα, να φτιάξουν ατμόσφαιρα πολιτισμού και αθλητισμού στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κουλιμπαλί ήθελε να ανάψει τσιγάρο