Ο ΠΑΟΚ ΞΕΡΕΙ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΔΗ;

πηγή: Intime
 

Τι ακριβώς ψώνισε ο ΠΑΟΚ με τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννενα; Εδώ σε θέλω. Ο Χριστοβασίλης ξέρει πολύ καλά τι έκανε. Αυτός είναι ο στόχος του. Να δίνει παίκτες. Κάθε χρόνο. Διαφορετικά δεν τη βγάζει καθαρή. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, όμως.

Πανηγύρι έπεσε επειδή πήρανε το θηρίο Όλσεν. Άλλο πανηγύρι, γκραν σουξέ αυτό, για τον τεράστιο Μπερμπάτωφ. Σαν τους ψηφοφόρους, μάλλον τους άρρωστους οπαδούς του Σύριζα, που πίστεψαν ότι κάτι καλύτερο θα γίνει με τη νίκη του Τσίπρα. Πιάσανε τα παπάρια τους.

Στο θέμα μας. Ποιος είναι ο Βελλίδης σαν τερματοφύλακας. Είσαι μέσα αν πεις ότι πρόκειται για «προϊόν κατασκευής». Για «γκολκήπερ εργοστασίου». Ολότελα τιμητικό αυτό για το παλληκάρι. Δεν ήταν το ταλέντο του που τον οδήγησε στην εξέλιξη. Που ξεχώρισε. Ήταν η δουλειά του. Δούλεψε σκληρά το παλληκάρι για να βελτιωθεί. Και σ' αυτό τον βοήθησε η μεγάλη αγάπη του για τη μπάλλα.

Ο ΠΑΟΚ το φανερό «μυστικό» του Βελλίδη το γνωρίζει; Να το «αποκαλύψω». Φάνηκε ο Μάρκος Βελλίδης στον Άρη. Εδώ είμαστε. Ποιον Άρη; Όταν η ομάδα έψαχνε πόντους με τη ψυχή στο στόμα. Φροντίζοντας πρώτα απ' όλα για την άμυνα.

Ο Βελλίδης, λοιπόν, στον Άρη δεν ήταν τερματοφύλακας ομάδας που έπαιζε κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Ήταν 90 λεπτά στην τσίτα. Δεν άλλαξε τίποτα για τον τερματατζή στον ΠΑΣ Γιάννινα, διότι πάλι βρέθηκε σε ομάδα που του... ταίριαζε.

Τι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα; Όχι, βέβαια, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είναι «υποχρεωμένοι» να γίνονται το αφεντικό σε κάθε αγώνα με αντίπαλο «μικρή» ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι άλλο επίπεδο για τον Βελλίδη. Κι άλλη διάσταση! Το παραμικρό λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ πάντα θα υπάρχει κίνδυνος να το χρεωθεί ο τερματοφύλακας. Ο οποίος θα χρειαστεί να κάνει μόνον τις μισές επεμβάσεις, ίσως και λιγώτερες απ' όσες με ΠΑΣ. Που σημαίνει ότι περιμένεις πρώτα να τον δεις τον Μάρκο και στον ΠΑΟΚ και μετά τον βαπτίζεις Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα φτιάξει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;