ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ένας δάσκαλος της δημοσιογραφίας, δεν λέω όνομα, έλεγε ότι το καλύτερο ρεπορτάζ βγαίνει από το... κεφάλι του δημοσιογράφου. Αυτό σημαίνει ότι ο ρεπόρτερ πριν αρχίσει να διασταυρώνει, να επιβεβαιώνει την είδηση..., σκέπτεται. Αν, λοιπόν, δεν στέκει μια πληροφορία σύμφωνα με τη λογική, την έχεις απορρίψει από χέρι.

Μια φωτογραφία «συνέλαβε» τον Αλαφούζο και τον Πατέρα μαζύ σε μια εξωπαναθηναϊκή εκδήλωση. Ε, αφού είναι μαζύ, αφού... τα είπανε οι δύο άνδρες, φως φανάρι ότι κάτι… μαγειρεύεται στον Παναθηναϊκό. Αυτό σακουλεύτηκαν τα τζιμάνια της δημοσιογραφίας.

Πραγματικά, τι άλλο να συνδέει Πατέρα και Αλαφούζο; Μόνον ο Παναθηναϊκός. Ούτε για γκόμενες μίλησαν, ούτε για καράβια και για τον Τσίπρα. Είδαν και το «σώμα του εγκλήματος», τη φωτογραφία, και έδεσε το γλυκό. Δεν αποκλείονται... εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, το συμπέρασμα.

Να μιλήσει η λογική. Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τίποτα. Τι συζήτησαν Αλαφούζος και Πατέρας, αν συζήτησαν για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ένα, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσουν στον Παναθηναϊκό Αλαφούζος και Πατέρας, Πατέρας και Αλαφούζος. Α-πο-κλεί-ε-ται. Δεν είναι μικρά κορίτσια να παίξουν τις κούκλες.

Δύο, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Αλαφούζος και να πάρει τη θέση του ο Πατέρας. Πρώτον, διότι ο Αλαφούζος ΔΕΝ μπορεί να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι... εύκολο αυτό. Δεύτερον, ούτε ο Πατέρας μπορεί να αναλάβει τον Παναθηναϊκό στην κατάσταση που βρίσκεται.

Ποιος τα λέει αυτά; Ο μεγαλύτερος ρεπόρτερ. Η λογική.

Διαβάστε ακόμα:

Του Μαρινάκη γιουσουφάκι είσαι Τσίπρα!