Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑ 'ΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ... ΚΟΥΝΟΥΠΙ

πηγή: Intime
 

Να είμαστε σοβαροί. Όταν έχεις χάσει το μέτρο, τότε είσαι ασόβαρος. Να βλέπεις κάποιον 1μ.46 με τα χέρια σηκωμένα και να λες ότι πρόκειται για γίγαντα. Είσαι αστείος. Της πλάκας.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μποροβήλος; Ο τίποτας. Πρόεδρος της σούπερ ληγκ είναι ο άνθρωπος, αλλά και επί της ουσίας ανύπαρκτος. Ανίκανος να προκαλέσει την παραμικρή ζημιά. Να προσθέσει το παραμικρό όφελος. Ούτε ο ίδιος είναι η βαρειά προσωπικότητα, ούτε εκπροσωπεί ΠΑΕ αιχμής.

Είναι το ανέκδοτο να παριστάνει τον... εξυγιαντή του ποδοσφαίρου ο Κοντονής Σταύρος επειδή θα φάει τον πρώην διαιτητή από την Τρίπολη. Επειδή θα τον υποχρεώσει να παραιτηθεί με βάση το άρθρο τάδε του δείνα αθλητικού νόμου και σύμφωνα με το αμετάκλητο βούλευμα για τα στημένα παιχνίδια του 2011.

Δηλαδή, τι; Αν βρει το παράθυρο και δεν εκπέσει του... αξιώματός του ο Μποροβήλος, αυτό σημαίνει ότι θα... σαμποτάρει το φέξε μου και γλύστρησα κυβερνητικό πρόγραμμα κάθαρσης του πρωταθλήματος. Γελοιότητες.

Ο Κοντονής Σταύρος έχει φαγωθεί να... φάει κάποιον, όχι κάποιο βαρύγδουπο όνομα, για να πουλήσει το παραμύθι του. Ότι αξίζει το μεροκάματο του υφυπουργού αθλητισμού. Ότι δεν πληρώνεται τζάμπα. Ότι δικαίως κάνει τη λεζάντα του στα μέσα, με φωτογραφίες, με δηλώσεις.

Φοβερά πράγματα. Τα 'βαλε με το ανθρωπάκι αυτό, τον Μποροβήλο, και παινεύεται ο υφυπουργός ότι... συνεχίζει τον πόλεμό του στα ύποπτα κυκλώματα. Αυτός, δηλαδή, που ελέγχει το σύστημα έχει χεστεί επάνω του επειδή ο Κοντονής Σταύρος θα καθαρίσει τον...Μποροβήλο.

Διαβάστε ακόμα:

Του Μαρινάκη γιουσουφάκι είσαι Τσίπρα!