ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΚΟΝΤΟΝΗ-ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

πηγή: Intime
 

Όλος ο κόσμος θέλει να αλλάξει η ΕΠΟ. Κι όταν λέμε όλος ο κόσμος εννοούμε τους πάντες εκτός από τον... Μαρινάκη. Να είμαστε σοβαροί. Να μιλάμε υπεύθυνα. Συγκεκριμένα.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν... εκδηλώνεται. Άρα, ένα από τα δύο συμβαίνει. Έχει στο τσεπάκι του την πλειοψηφία των τοπικών ενώσεων, ένα. Δύο, δεν κάνει ψηστήρι με τους βλαχοπροέδρους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας διότι πιθανόν αδιαφορεί ποια θα είναι η προσεχής σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΟ.

Είναι και το άλλο. Ο Μαρινάκης να θέλει πράγματι να... αλλάξει η ΕΠΟ! Όπως ο Κοντονής Σταύρος, που αυτός δεν κρύβεται. Σε περίπτωση, μάλιστα, που γκρεμιστεί το κατεστημένο στην ΕΠΟ αυτός που θα το πανηγυρίσει, που θα το θεωρήσει προσωπική και πολιτική νίκη, είναι ο Κοντονής Σταύρος.

Δεν περιορίζεται σε επιθετικές δηλώσεις κατά της ΕΠΟ ο υφυπουργός αθλητισμού. Στο φινάλε με τα λόγια δεν πέφτει το... οχυρό της ομοσπονδίας, επειδή για να ψηφίσουν διαφορετικά οι Ενώσεις θέλουν άλλου είδους... τροφή, όχι λεκτική κυβερνητική παρέμβαση με πολυμεταχειρισμένες ατάκες.

Ο Κοντονής Σταύρος, παρά τη συνωμοτικότητά του, δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα κόζα στην ΕΠΟ. Άλλες εποχές εκείνες επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της μεταπολίτευσης, το 1974, που ο εκάστοτε υφυπουργός είχε λόγο στις αθλητικές ομοσπονδίες. Μιλούσαν τα κρατικά λεφτά. Και το ανεξέλεγκτο, το ασύδοτο της αντιδεοντολογικής κυβερνητικής εμπλοκής.

Σήμερα, ο Κοντονής Σταύρος δεν μετράει. Δεν έχει πακέτο να μοιράσει. Πιο ισχυρός είναι ο Μαρινάκης π.χ. και ο Μελισσανίδης. Αν βγουν αυτοί στη γύρα, αυτοί θα κερδίσουν, όχι ο υφυπουργός.

Εκείνος που έχει βγει δυνατά στην πιάτσα για να επηρεάσει τις εκλογές της ΕΠΟ είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Τι μπορεί να καταφέρει; Είναι πολύ ενωρίς να δοθεί απάντηση. Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο και έως τότε δεν χρειάζεται να είσαι βοηθός μάγου για να συμφωνήσεις πως πολλά θα... προκύψουν μέχρι τότε. Άλλες ισορροπίες. Καμμία σχέση μ' ό,τι παίζει σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Τσιράκι του Αλαφούζου είμαι, όχι του Μαρινάκη