ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

πηγή: Intime
 

Πέφτω από τα σύννεφα. Σκοτώνονται τα θηρία της πιάτσας, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος για τις εκλογές της ΕΠΟ, και απροκάλυπτα κάνουν παιχνίδι δύο υπάλληλοι της ομοσπονδίας. Αυτό λέγεται θράσος, το λιγώτερο. Για να μην πω και άγνοια κινδύνου.

Δεν κρίνεται το αφεντικό του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με ποδοσφαιρικά, με παραγοντικά κριτήρια. Έχεις να κάνεις με επιχειρηματίες, με βαρειά άτομα, με σκυλιά της άγριας φύσης. Που δαγκώνουν. Που ξεσκίζουν.

Θα μου πεις και ο συγκεκριμένος υπάλληλος της ΕΠΟ κυττάει την πάρτη του. Τα συμφέροντά του που τα έχει ακουμπήσει σε κάποιον μεγαλομέτοχο. Ότι έχει τη δική του Ιστορία στην ΕΠΟ. Το παίζει χρόνια τώρα κουμανταδόρος σε στυλ σουλατσαδόρου. Ότι όποιος κι αν είναι, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος, θα περάσει από τον πάγκο μου.

Ο έτσι δεν ξηγιέται σωστά. Προκαλεί. Δεν έχει καμμία δικαιολογία να «ψήνει» προέδρους τοπικών ενώσεων. Να τους υπόσχεται μπακλαβάδες και σάμαλι, που δεν τα φτιάχνει η γυναίκα του, ούτε η πεθερά του. Γλυκά παραγγελιά με αλλουνού έξοδα.

Διαβάστε ακόμα:

Το παιχνίδι Μαρινάκη - Σαββίδη - Κοντονή στην ΕΠΟ