ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ... ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ!

πηγή: Intime
 

Μαγκιά της ΑΕΚ να κυριαρχεί στο γήπεδο όταν την παίρνει. Όταν της το επιτρέπει ο αντίπαλος. Και χάρη στην αγωνιστικότητά της. Και την ομαδικότητά της.

Αυτή είναι η ΑΕΚ στην επιστροφή της στη σούπερ ληγκ, όπως την ξαναείδαμε στο 3-0 επί της Βέροιας. Μια καλοκουρδισμένη μηχανή, όμως με παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μην αναφερθούμε σε ονόματα. Μην τη χαλάσουμε την κουβέντα. Είναι εύκολο να πεις ότι ο Μπουανανότε π.χ.θα ήταν πολύ καλός να κάνει «επιδείξεις» ποδοσφαιρικής τεχνικής όμως όχι να ψηλώσει αγωνιστικά την ΑΕΚ.

Υπέρβαση είναι αυτό που έχει πετύχει ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, όταν κερδίζουν έξοδο στην Ευρώπη. Για «την ΑΕΚ της επιστροφής» είναι το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δεν γίνεται όταν έχει απώλειες στην έδρα της από κατώτερους αντιπάλους. Κι όταν ο αντίπαλος, όπως η Βέροια φθάνει τόσο κοντά στο γκολ.

Πέντε νίκες έκανε με το 3-0 στην Βέροια η ΑΕΚ και κρατάει σταθερά τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Με αξεπέραστη, όμως, απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Να θυμίσω ότι αντίπαλος της ΑΕΚ δεν είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ούτε και ο Ολυμπιακός! Αντίπαλος της ΑΕΚ είναι η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Μελισσανίδη, ασχολήσου με τα τραίνα!