ΟΛΟΙ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΜΕ ΙΒΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ

πηγή: Intime
 

Τίποτα καινούργιο δεν είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης γι' αυτούς που έχουν ζήσει από πολύ κοντά τον ΠΑΟΚ στα χρόνια του Ιβάν Σαββίδη. Και δεν είναι δύο-τρεις αυτοί, είναι κάμποσοι που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχαν μια πολύ κοντινή, πολύ εσωτερική σχέση με την ομάδα.

Πολύ κυριλάτα, με το σεις και με το σας, ο προπονητής της περασμένης σαιζόν στον ΠΑΟΚ έκανε δημόσια μια «περιγραφή», ολότελα διακριτική επαναλαμβάνω, για τον Ιβάν Σαββίδη. Ότι πράγματι ο άνθρωπος βάζει το χέρι στην τσέπη, όμως δεν ξέρει τι θέλει, τι κάνει και εντελώς αβασάνιστα προχωράει σε επιλογές συνεργατών τους οποίους δεν... εμπιστεύεται.

Τι έγινε με τον «πρόεδρο» της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη; Εγώ θα σου πω. Έφαγε κι αυτός τα μπινελίκια του από τον Ρώσο, δεν άντεξε άλλο, και παραιτήθηκε. Να ήταν ο πρώτος; Ούτε ο τελευταίος θα είναι.

Το 'χει αυτό ο Ιβάν. Να προσβάλλει με το παραμικρό τους «συνεργάτες» του. Να τους υποτιμά δημόσια, δηλαδή μπροστά σ' άλλους. Και κανένας δεν θα σου πει ότι μ' αυτόν τον άνθρωπο, μπορείς να συνεννοηθείς.

Ρίχνει χρήμα στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Για ποιο λόγο, όμως; Όχι, βέβαια, για να κάνει ομάδα. Αυτό δεν γίνεται ποτέ έτσι όπως λειτουργεί ο σύντροφος Ιβάν. Αλλοπρόσαλλα. Ακαταλαβίστικα.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξέδρα απαγορεύει την κριτική