ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

πηγή: Intime
 

Τα πακέτα ο Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτυ. Τα πακέτα των πακέτων. Τα περισσότερα λεφτά που δόθηκαν ποτέ σε προπονητή. Από καταβολής. Λένε ότι ο Μουρίνιο έπαιρνε 15 εκατομμύρια, ο Γκουαρδιόλα υπέγραψε για 25. Κάθε χρόνο.

Έτσι λένε. Μην κολλήσουμε στα νούμερα. Αν πράγματι είναι ακριβώς τόσα. Καμμία σημασία επί της ουσίας αν είναι περισσότερα, λιγώτερα. Άλλο να σκεφθείς. Τι να τα κάνεις τόσα πολλά. Πρόβλημα, σου λέω.

Δεν τρώγονται δύο εκατομμύρια το μήνα με τίποτα, όσο σπάταλος κι αν είσαι, όση πολυτέλεια και να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου. Ξανά μανά ρωτάω. Τι κάνεις μ' αυτόν το χαμό του χρήματος. Επειδή έχεις και την δουλειά σου! Μην το ξεχνάς αυτό.

Στο υπογράφω ότι ο Γκουαρδιόλα, λέμε αυτόν για παράδειγμα, πρώτα θα προβληματιστεί πάνω στη δουλειά του στη νέα ομάδα, στην Μάντσεστερ Σίτυ, και μετά θα δώσει χρόνο και σκέψη με την εκμετάλλευση, την αξιοποίηση των εισοδημάτων του. Κι αν το κάνει αυτό!

Θα κοιμάται το παλληκάρι και στον ύπνο του θα σχεδιάζει την αυριανή προπόνηση. Και, βεβαίως, το βάσανο για το επόμενο παιχνίδι. Και τα πακέτα; Θα έχει βαρεθεί να ακούει τον τραπεζικό του σύμβουλο, τον χρηματιστή του, τον μεσίτη του, τον κολλητό του επιχειρηματία τι του προτείνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Με Γκουαρδιόλα μεταγραφή του αιώνα ο Μέσι