ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

«Το παιχνίδι είναι δικό σας, όχι δικό μου». Αυτό το «μήνυμα» έστειλε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος Ευάγγελος Μαρινάκης, εν όψει του ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ. Ο χοντρός, μάλιστα, απέφυγε να χαρακτηρίσει σα «ντέρμπυ» το ματς, διότι δεν θεωρεί ισάξιο αντίπαλό του τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Να σου πω, και δεν πέφτω έξω ούτε πόντο, τι σκέπτονται οι παίκτες του Ολυμπιακού στην πρόκληση του αφεντικού τους. Να βγουν «φτιαγμένοι» ψυχολογικά για να στηρίξουν το μαγαζί τους.

Έτσι είναι. Εργοδότης τους είναι ο Μαρινάκης. Και ο Ολυμπιακός σήμερα είναι το μαγαζί, η επιχείρηση που τους συντηρεί, που τους βοηθάει στην καριέρα τους.

«Με πηδάνε Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες» λέει ο Μαρινάκης, τον Αλαφούζο δεν τον ανέφερε, δεν τον υπολογίζει. «Οι δύο αυτοί κύριοι με μυστικές κινήσεις θέλουν να πάρουν την ΕΠΟ κι εμένα με ξεφωνίζουν ότι είμαι βρωμιάρης. Θέλω οι παίκτες να το πάρουν επάνω τους το ματς, να βγουν σκυλιά πεινασμένα κόντρα στον ΠΑΟΚ και να δώσουν την απάντηση που χρειάζεται ο συνάδελφος του ΠΑΟΚ, ο κύριος Σαββίδης».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λέτο έδιωξε Φύσσα και Βόκολο