ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ... ΚΟΝΤΟΝΗ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ

πηγή: Intime
 

Αδικάει ο διαιτητής την ομάδα και ο πρόεδρός της τα βάζει με τον... Κοντονή Σταύρο. Ούτε επί χούντας δεν γινόντουσαν αυτά. Με τον συνταγματάρχη Κωνσταντίνο Ασλανίδη να γαμεί και να δέρνει με αποφάσεις προσωπικές. Όλα τα είχε επάνω του. Δικτατορία ήτανε αυτή, όχι παίξε γέλασε.

Τι άλλαξε μετά από 50 χρόνια στην Ελλάδα; Τίποτα. Πέρασαν 42 χρόνια από τότε που οι στρατιωτικοί παρέδωσαν τα όπλα της κυβερνητικής εξουσίας στους πολιτικούς κι όμως δεν άλλαξε τίποτα και επί δημοκρατίας. Λες και καπετάν γαμάω στον αθλητισμό είναι ένας άλλος Ασλανίδης. Για τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών απευθύνονται στον... Κοντονή Σταύρο.

Και ο ίδιος ο υφυπουργός πώς αντιδρά; Σαν ευνουχισμένος Ασλανίδης! Ότι πράγματι έχει τη δύναμη να παρέμβει... πολιτικά και το κάνει με τόλμη και αποφασιστικότητα παρακαλώντας την ΕΠΟ να... παραιτηθεί. Την απειλεί, δήθεν. Την τρομοκρατεί.

Εκλεγμένη είναι η διοίκηση της ΕΠΟ. Αμαρτωλή; Αυτή είναι, και με δημοκρατικές διαδικασίες. Με ποια λογική η διαπλεκόμενη, η έχουσα σχέση με την εγκληματική οργάνωση, όπως την κατηγορούν, ΕΠΟ να φύγει; Δεν ξέρω κανέναν εγκληματία, μάλιστα εκλεγμένο, είτε είναι ομοσπονδιάρχης, είτε υπουργός και πρωθυπουργός να έφυγε μόνος του.

Το φαιδρό είναι άλλο. Ότι Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες, όπως και κάποια μήντια δίνουν… συγχαρητήρια στον Κοντονή Σταύρο που πουλάει λεζάντα. Που με το στόμα ζητάει να φύγουν οι κύριοι της ΕΠΟ και να έρθουν άλλοι, οι οποίοι βέβαια δεν θα είναι... άλλοι. Εκτός κι αν θαρρούν ότι ήρθαν... άλλοι με τον Σύριζα που έγιναν κυβέρνηση αντί των προηγούμενων.

Αλλαγή σημαίνει αλλαγή δομών. Κι αυτό γίνεται με τομές. Όχι με αλλαγή της ταμπέλας. Όχι με αλλαγή προσώπων.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έδωσε εντολή στον Ζέκα να πάρει κόκκινη;