«ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ» Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ!

πηγή: Intime
 

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κύριος Τζαβέλλας «επικοινωνεί» με την εξέδρα. Αυτή είναι η καψούρα του. Να εκφράζει τον ανώνυμο παοκτσή. Να συμπεριφέρεται στο παιχνίδι, όπως γουστάρει ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας.

Και πρόσεξε. Όχι σ' όλα τα ματς. Μόνον σ' εκείνα που χρειάζεται να βγει η παοκτσήδικη «ψυχή». Να δοθεί η «απάντηση» στον αντίπαλο. Βαρειά και σκληρή η αποστολή που αναλαμβάνει το παλληκάρι, λέω για τον Τζαβέλλα.

Αυτό είναι. Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν άλλον παίκτη «σαολίν», που με ιερότητα ορκισμένου μοναχού γίνεται «τιμωρός», «εκδικητής», των εχθρών της ομάδας.

Δεν υπάρχει περίπτωση σε ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό, τον πούστη Ολυμπιακό, τον βρώμικο Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό που καταδυναστεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αγωνιστής Τζαβέλλας να μη δώσει την «απάντησή» του. Να μη βγάλει τον τσαμπουκά του. Να μη δείξει τον «ηρωισμό» του στους παοκτσήδες.

Έτσι που λες. Κόντρα στον Παναθηναϊκό π.χ. και τον Ατρόμητο, την Καλλονή και την ΑΕΚ δεν χρειάζεται να κάνει «αντίσταση» στο γήπεδο, όπως με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ψυχωμένα και «πατριωτικά» ο Τζαβέλλας θα παίζει αύριο εναντίον του Άρη, που κι αυτός είναι απ' ευθείας «εχθρός» της παοκάρας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκη - Σαββίδη τα λεφτά σας, στους πρόσφυγες!