Ο ΑΡΒΕΛΑΤΖΕ ΚΑΙ Ο... «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Δεν έχει καμμία αξία, άντε να πιάνει μέχρι ενάμισυ ευρώ, όσο μία χωρίς ανθρακικό πορτοκαλάδα, το ότι από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν πως έχουν προπονητή. Πως δεν υπάρχει θέμα Τούντωρ. Το ανάποδο δεν λέγεται.

Τι, δηλαδή, να πουν, ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Τούντωρ, ότι δεν μας κάνει το παλληκάρι, ότι ψωνίσαμε από σβέρκο, ότι ψάχνουμε τι να κάνουμε. Να αναλάβει πάλι «υπηρεσιακός» το δικό μας το παιδί, ο Γεωργιάδης, να βρούμε έναν άλλον, για να τον έχουμε και του χρόνου.

Άλλο είναι αυτό που έχει αξία, το ότι ο Σαββίδης, όταν ρώτησε στην πατρίδα αν υπάρχει τίποτα καλό, του είπανε το όνομα «Σότα». Αρβελάτζε Σότα. Όπως λέμε Μπόντ, Τζαίημς Μπόντ.

Αυτό, που λες, έχει αξία. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης ντουγρού, ασταμάτητα πάει από τη μία γκέλα στην άλλη. Αφρενάριστος. Ποιος Αρβελάτζε. Ο Γεωργιανός έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ, όχι το αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη προπονητή κυβικών. Και κανέναν τύπου Άρνεσεν. Σου λέω τη πιο μεγάλη κουβέντα. Ποια;

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονηταρά κι αυτό δεν φθάνει! Και ο Ιβάν Σαββίδης, όχι ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται να βρει έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, επαγγελματία, καριερίστα, που να «μιλάει» μαζύ του. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από τεχνικό διευθυντή, αλλά ο μεγαλομέτοχός του έναν «προσωπικό» τεχνικό σύμβουλο.

Μιλάμε, βέβαια, για το απίθανο. Το αδύνατο. Ποιος να συνεννοείται με τον Ιβάν; Δεν γίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Τους τζιχαντιστές περιμένει ο Κοντονής