ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει καμμία προδοσία στον Παναθηναϊκό. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Ατρόμητο ήταν ένα νορμάλ αποτέλεσμα. Τόσο μπορεί η ομάδα, τόσο παίζει. Τι συμβαίνει, όμως; Οι διάφοροι απίθανοι που είχαν δικούς τους λόγους να βλέπουν, να συνεχίζουν να βλέπουν τον Παναθηναϊκό σαν... Παναθηναϊκό, αντί να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια τους, μιλάνε για προδοσίες και ντροπές. Ότι οι ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους μόλις χθες γνώρισαν την νέα τους ομάδα, την πρόδωσαν κιόλας. Την ντρόπιασαν.

Δύο φορές έπαιξε με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός και σε 180 λεπτά δεν έβαλε ένα γκολ. Προδοσία; Βολεύει μια τέτοια μαλακία, διότι οι παναθηναϊκάρες δεν έχουν την... τόλμη να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύτερος του Ατρόμητου.

Πόσο, όμως, οφελεί τον Παναθηναϊκό να τον αντιμετωπίζουν ως υποψήφιο πρωταθλητή, ως σίγουρο κυπελλούχο, τέλος πάντων ότι είναι ομάδα με... διαφορά από τους αντιπάλους της. Άρα, ο αποκλεισμός δεν οφείλεται στις σημερινές δυνατότητές του, αλλά στην... προδοσία.

Δεν μπορούμε άλλο να σας ανεχθούμε, λένε σήμερα οι επώνυμες παναθηναϊκάρες της συμφοράς, στους παίκτες. Σ' αυτούς που εγκατέλειψαν κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας και της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας, για να έρθουν στη Λεωφόρο. Τελικά, επαγγελματίες γραφικούς παράγουν και οι θεωρούμενες μεγάλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Σκηνικό νεκροταφείου στον Παναθηναϊκό