ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟΚ;

πηγή: Intime
 

Αποδοκιμάστηκε ο με τη φανέλλα του Πανιωνίου Τσάνδαρης από την εξέδρα της Τούμπας. Επειδή το περασμένο καλοκαίρι εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ και πήγε στον Ολυμπιακό. Κι είχε το θράσος να εμφανιστεί στο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ, μάλιστα στην Τούμπα.

Να σημειώσω το αυτονόητο. Ο Τσάνδαρης δεν ενήργησε αντιπαοκτσήδικα. Ούτε φιλοολυμπιακά. Το παιδί είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, υδραυλικός, δικηγόρος, ελαιοχρωματιστής, δημοσιογράφος, κάτι τέτοιο. Και σαν επαγγελματίας έχει κάθε προσωπικό δικαίωμα να επιλέγει εργοδότη.

Οι οπαδοί, όχι μόνον του ΠΑΟΚ, όχι τόσο επειδή είναι... ιδεολόγοι και αγνοί φίλαθλοι, δεν ανέχονται... προδοσίες. Οι οπαδοί βρίζουν διότι έχουν ανάγκη να βρίσουν. Τόσο απλά. Κι ευτυχώς που οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν ομάδες και οι με... ευαισθησίες οπαδικές, έτσι ώστε κάποιοι να ικανοποιούν τα υβριστικά τους απωθημένα.

Με την ευκαιρία. Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο «προδότης» του Πανιωνίου Χατζηϊσαϊας. Αυτόν γιατί δεν του έριξαν ένα χέσιμο; Και πώς τον έκαναν δεκτό στην ομάδα τους. Έναν προδότη.

Αλήθεια, πόσους προδότες έχει ο ΠΑΟΚ. Πιο σωστά η ερώτηση είναι πόσοι ΔΕΝ είναι προδότες στον ΠΑΟΚ. Πόσοι δεν ήρθαν στην Τούμπα απ' άλλες ομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Σκηνικό νεκροταφείου στον Παναθηναϊκό