ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΓΑΜΩΤΟ, ΡΕ!

πηγή: Intime
 

'Ο, τι κι αν πουν πριν από το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός έχει τόση αξία όσο μια κουβέντα του Κατρούγκαλου. Σήμερα έτσι, αύριο αλλοιώς. Αυτό είναι το τελικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, όχι δεν είναι αυτό.

Μη μου πεις ότι βρώμισα την κουβέντα. Δυστυχώς είμαστε στην εποχή της απόλυτης ελευθερίας. Γι' αυτό δεν μπορούμε να κρυφθούμε από τις απανωτές παπαριές. Γι' αυτό, επίσης, όποιος έχει λεφτά, περισσότερα από τον άλλον, ακόμα κι αν τα κέρδισε με τον ιδρώτα του, με τη ψυχή του, θα του τα φορολογήσει περισσότερο το δημοκρατικό και ελεύθερο καθεστώς.

Ντέρμπυ. Κακά τα ψέματα. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά. Κανένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό αν χάσει το ματς. Δεν κινδυνεύει να μην πάρει πάλι το πρωτάθλημα. Ούτε η νίκη, οι βαθμοί της νίκης βοηθάνε την ΑΕΚ να σιγουρέψει το πλασάρισμά της στα play-off, που τα έχει στην τσέπη.

Το ντέρμπυ είναι για το «γαμώτο, ρε». Για το γόητρο, που λέμε. Κι όσο τη θέλουν τη νίκη οι αεκτζήδες, που είναι «από κάτω» του Ολυμπιακού, τόσο δεν θα ήθελαν την ήττα οι γάβροι.

Εδώ τελειώνει η κουβέντα. Είπαμε. Όλα τα άλλα πριν το ματς που ακούς και διαβάζεις είναι για πέταμα. Μην πω ότι και μετά τον αγώνα οι παπαριές είναι στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Καυγάς Μαρινάκη - Μώραλη για Τσίπρα και Ολυμπιακό