ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΑΤΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Αυτός ο Λαζόπουλος γιατί δεν πιάνει στο στόμα του τον Ιβάν Σαββίδη; Με τον λαό είναι ο κύριος Λάκης και τα βάζει μ' όσους κοροϊδεύουν τους πολίτες, αγρότες, συνταξιούχους, άνεργους. Γιατί, ρωτάω, ο αλ τσαντήρης δεν αφουγκράζεται τον πόνο των παοκτσήδων; Όπως κρίνει και επικρίνει τον εκάστοτε πρωθυπουργό, το ίδιο να κάνει και με τον απίθανο Ιβάν Σαββίδη.

Φοβερά πράγματα. Ο άνθρωπος, λέω για τον Ιβάν Σαββίδη, πέφτει από γκέλα σε γκέλα. Γιατί; Ούτε ξέρει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ, δεν έχει επαφή με πρόσωπα, δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει τα στελέχη της ΠΑΕ. Και αποφασίζει Εσύ εδώ, Εσύ εκεί.

Φοβερά πράγματα. Αναθέτει ευθύνες και αρμοδιότητες σε κάποιον ο Ιβάν χωρίς να ξέρει τι θα ζητήσει απ' αυτόν, ούτε κι αυτός που του αναθέτει νέα καθήκοντα είναι υπόλογος σε κάποιον. Ποιο είναι το τελευταίο του Ιβάν που έστω και καθυστερημένα θέλω να το σχολιάσω; Πήρε τον υπεύθυνο των ακαδημιών και τον έκανε... γενικό αρχηγό στα αποδυτήρια των επαγγελματιών.

Φοβερό. Εντελώς κουφό. Ουδεμία σχέση έχει το ένα αντικείμενο, οι ακαδημίες των πιτσιρικάδων, με τα καθήκοντα του... εφόρου όπως λέγανε παληά. Τρακόσα χρόνια πίσω θα πεις ότι είναι ο Ιβάν. Είσαι λάθος, όμως. Ούτε μπροστά είναι ο Ρώσος, ούτε πίσω. Κάποιος του είπε ότι ο παληός τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είναι... καλό παιδί, βάλτονα δίπλα στον Τούντωρ, να αναλάβει αυτός αν διώξεις τελικά τον Κροάτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τέσσερα χρόνια καίει κάρβουνο ο ΠΑΟΚ με Ιβάν.

Διαβάστε ακόμα:

Ρεζίλης ΠΑΟΚ και με Ιβάν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης