ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα. Λάθος! Υπάρχει κάτι και το πουλάνε όλοι. Η κοροϊδία. Όλοι κοροϊδεύουν. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν πουλιέται αν δεν αγοράζεται. Τα πάντα όλα για να πουλιούνται σημαίνει ότι υπάρχει πελατεία που τα αγοράζει.

Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι θα... ανακαινιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας. Η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Το θέμα δεν είναι ποδοσφαιρικό. Είναι εθνικό. Είναι πολιτικό. Είναι ελληνικό. Είμαστε κοινωνία της πλάκας. Της απόλυτης πλάκας.

Η απόφαση του Αλαφούζου να αναβαθμίσει το γήπεδο, να το εκσυγχρονίσει, να προσθέσει σουίτες, και να μεγαλώσει τη χωρητικότητά του είναι η απόλυτη, η συντριπτική ισοπέδωση κάθε έννοιας κράτους στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάς.

Πρωθυπουργοί, όχι ένας και δύο, υπουργοί διαφόρων κυβερνήσεων, νομάρχες, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, ένα κάρο μαλάκες που τους πληρώνεις μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα για την ανάπλαση, τη διπλή ανάπλαση. Και, τέλος πάντων, ότι η πόλη δεν σηκώνει άλλο το γήπεδο και στη θέση του θα φτιάξουμε πάρκο.

Κι ένας άνθρωπος στη γενική ανυπαρξία, λέω για τον Αλαφούζο, που είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή μια ιδιωτική επιχείρηση, άρα δεν έχει καμμία σχέση με το χώρο, με το γήπεδο, το οποίο άλλωστε δεν είναι και ιδιοκτησίας του Ερασιτέχνη, και αποφασίζει αυτός να το...φτιάξει. Και τα περισσότερα λεφτά τα τσονταίρνει το κράτος.

Ο πασόκος περιφερειάρχης νταηλίκι είχε αποφασίσει να δώσει 7 εκ. ευρώ για... νοικοκυρευθεί η παράγκα της Λεωφόρου. Έρχεται ο Σύριζας με την περιφερειάρχισσά του και λέει διαφωνώ με την απόφαση του προηγούμενου, είναι σκάνδαλο να δοθούν πακέτα του δημοσίου για τέτοιο σκοπό. Παπάρια.

Ποια αλλαγή, ποιος πόλεμος στη διαπλοκή, στη διαφθορά, όλες αυτές τις πούστικες λέξεις με τις οποίες κοροϊδεύουν αυτούς που θέλουν να κοροϊδευθούν.

Δεν είμαι εναντίον της ανάπλασης της αναβάθμισης, της αναδάσωσης, της όποιας μαλακίας. Ούτε είμαι υπέρ. Καμμία σημασία δεν έχει τι υποστηρίζεις. Σημασία έχει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ισχύει ό,τι λένε, ό,τι αποφασίζουν. Ισχύει μόνον το κοροϊδιλίκι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μελισσανίδης έστειλε τούρτα στον διαιτητή