ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΚΟΝΟΜΑ, VIGΤIGSTE ΑΡΝΕΣΕΝ!

πηγή: Intime
 

Ο Ιβάν κάνει πλάκα. Χοντρή πλάκα. Τον τελείωσα, λέει, τον Άρνεσεν διότι έχουμε... διαφορετική φιλοσοφία. Αυτά γινόντουσαν μονάχα στον Σύριζα, όταν ήταν κόμμα του 4% και η μία συνιστώσα δεν ήξερε τι βιόλα βάραγε η άλλη συνιστώσα.

Δεν κατάλαβα. Αν ο Δανός είχε... διαφορετική φιλοσοφία, τότε γιατί τον πήρε ο Ρώσος στον ΠΑΟΚ; Επειδή είναι ΠΑΕ... πολυσυλλεκτική. Έλα!

Και πώς του επέτρεψε ο Ιβάν του Φρανκ, του υπαλλήλου του, να ενεργεί με... διαφορετική φιλοσοφία; Μας βλέπουνε, ρε. Μας ακούνε. Σε ποιους τα λέτε αυτά.

Κι αφού υπάρχει... διαφορετική φιλοσοφία, καλό είναι με την ευκαιρία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας πει ποια είναι η... δική της φιλοσοφία. Όχι αέρα πατέρα υπάρχει... διαφορετική φιλοσοφία και καθαρίσαμε.

Τελικά, κάποιος προπονητής, κάποιος «συνεργάτης» του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ θα βγάλει, επιτέλους,μια χρονιά ολόκληρη; Όλοι φεύγουν πριν της ώρας τους. Ενωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου τους. Και κονομημένοι. Ουδείς χαμένος. Ειδικά ο Φρανκ Άρνεσεν χοντροκονομημένος. Σε καλή μεριά, βιγκτίγκστε Φρανκ.

Να μαθαίνουμε και καμμιά ξένη λέξη. Στα δανέζικα κύριος, η λέξη κύριος γράφεται vigtigste.

Διαβάστε ακόμα:

Ρεζίλης ΠΑΟΚ και με Ιβαν αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης