ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

πηγή: Intime
 

Κατ’ αρχήν έγινε ένα αρκετά καλό, σχεδόν χορταστικό παιχνίδι. Ανοικτό, με ευκαιρίες, και απειλητικές τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλά ο καλύτερος, έπαιξε εκτός έδρας και σαν ανώτερος, άλλωστε είναι καλύτερη ομάδα, πληρέστερη από την Άντερλεχτ. Έχασε, όμως. Που είναι το περίεργο;

Στο ποδόσφαιρο και σε ένα τέτοιο ματς που είχε γρήγορο ρυθμό και απαιτητικούς τους δύο αντιπάλους όλα μπορούν να γίνουν. Μία φάση να ορίσει το αποτέλεσμα. Έτσι και έγινε. Ο καλός, ο αξιόπιστος Ρομπέρτο έκανε το λάθος, δεν έπιασε «χοντρά» την μπάλλα από κτύπημα κόρνερ και προέκυψε το γκολ.

Να ‘ναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί του πρωταθλητή για την απόδοση της ομάδας τους. Και για το αγωνιστικό πνεύμα της. Καμμία σχέση ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός στα γήπεδα της Ευρώπης με το πρόσωπο που παρουσιάζει στο κωλοπρωτάθλημα. Απέναντι στην Άντερλεχτ και εκτός έδρας ήταν ένας Ολυμπιακός επιθετικός, ακομπλεξάριστος, λες και έπαιζε στο Καραϊσκάκη.

Αν πάμε στα βαθειά νερά της κριτικής θα πούμε ότι η ευθύνη της ήττας ανήκει στον προπονητή. Ο Σύλβα έπρεπε επι τόπου να αναθεωρήσει το αρχικό του πλάνοόταν είδε πως εξελίχθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σύλβα έχασε το ματς στις Βρυξέλλες