''ΤΑΡΙΦΑ ΔΕΛΛΑ'' Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

 

Φτιάχνει παράδοση ο Ολυμπιακός αντίπαλος ομάδας που έχει προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα. Τέσσερα τεμάχια έναντι ουδενός το σκορ. Όπως κόντρα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, που είχε στοιχίσει την απομάκρυνση του σημερινού τεχνικού του Ατρομήτου, ο Ολυμπιακός έκανε πάλι το 4-0. Περίπατο. Αδιαφορώντας για την πίεση και τις ευκαιρίες για γκολ του Ατρομήτου.

Ένας Ολυμπιακός προερχόμενος από δύο κολλητές ήττες, με ΑΕΚ και Άντερλεχτ, πριν τη ρεβάνς με τους Βέλγους, πραγματοποίησε προπόνηση και ασκήσεις τακτικής, μάλιστα με αναπληρωματικούς και τη σιγουριά πως έχει στο τσεπάκι το ντέρμπυ με τον Ατρόμητο. Πράγματι, ο Δέλλας ζητούσε κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή ήττα και οι παίκτες του Ατρομήτου έγιναν απειλητικοί μετά το 1-0 στο 10 και μέχρι το 2-0 στο 65.

Βλεπόταν το ματσάκι. Τι να το κάνεις, όμως! Δεν έχει χάρη το ποδόσφαιρο όταν...γνωρίζεις το αποτέλεσμα. Πως ό,τι και να γίνει, ό,τι και να κάνει η...άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Λόγω ανωτερότητας. Και ειδικά με τον Ατρόμητο οι παίκτες του πρωταθλητή ήταν ευδιάθετοι, ορεξάτοι, ούτε υποψία άγχους αμέσως μετά τις γκέλες στο πρωτάθλημα και Ευρώπη.