ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ, ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ

πηγή: Intime
 

Ζήτω του ΠΑΟΚ, λέει, που γύρισε το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό και από το 2-0 το πήγε 2-2. Φοβερό το κόμπλεξ. Να πέφτει πανηγύρι σε μια ομάδα που δεν νίκησε. Που δεν είχε την ικανότητα να κερδίσει έναν προβληματικό, έναν εύκολο Παναθηναϊκό.

Ήταν, λέει, ΠΑΟΚ. Πράγματι! Ήταν ο γνωστός ΠΑΟΚ. Ο ασταθής. Ο ανισόρροπος, ο δίχως ισορροπίες. Μία ομάδα που παίζει πλέον ερήμην του προπονητή της, ο οποίος στην πραγματικότητα έχει εγκαταλείψει, έχει αποστασιοποιηθεί τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τους παίκτες, λέω για τον Τούντωρ. Κι όμως δίνουν μπράβο στον ΠΑΟΚ που και με τον Παναθηναϊκό δεν είχε τον έλεγχο στον εαυτό του και τόσο… άνετα επέτρεψε στον αντίπαλο να μπαίνει στην περιοχή του.

Το παιχνίδι δεν το έφερε τούμπα ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνος του στο γήπεδο, δίνω την πληροφορία ότι υπήρχε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προηγήθηκε με 2 γκολ χάρη στο σκορποχώρι του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είναι αυτός που περισσότερο από τον ΠΑΟΚ είχε «συμμετοχή» στο 2-2, στο ότι κατέληξε «Χ» το 2-0.

Όποιος έχει μάτια, βλέπει. Ότι δύο ομάδες εκτός κόλπου με ένα χάος που τις χωρίζει στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό, κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα βουτηγμένοι στο ψέμα. Και κάθε αγωνιστική κουβαλάνε το… άγχος να αποδείξουν ότι είναι Παναθηναϊκός, ότι είναι ΠΑΟΚ. Με μοναδικό ατού ότι στο όνομα πράγματι είναι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός.

Φτάνει αυτό; Και περισσεύει, υπονοούν οι πανηγυριτζήδες. Επειδή έχουν προπονηταρά. Βέβαια. Έχουν και παικταράδες. Και δημοσιογραφάρες. Και κάργα προτεστάντες η εξέδρα με συνθήματα και πανό που θα ζήλευαν οι αγρότες.

Στο γήπεδο, όμως, φαίνονται άλλα πράγματα. Ένας Παναθηναϊκός χάρτινος. Και μέσα στη Λεωφόρο φυσάς τον πύργο του 2-0 και πέφτει. Ποιο 2-0; Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ χωρίς ευκαιρία. Σε έναν αέρινο, χάρτινο επιβήτορα ΠΑΟΚ. Που τα «έδειξε» όταν ο Παναθηναϊκός κανονικά στήθηκε, παραδόθηκε χωρίς σκέψη καν να αντισταθεί στην ανατροπή.

Διαβάστε ακόμα:

Στραματσόνι, ο Τσίπρας του Παναθηναϊκού