ΠΑΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΗΝ... ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ

πηγή: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάλλα, όπως άλλωστε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είναι κόμμα η Παναθηναϊκάρα να πουλάει τρέλλα και ψέμα, είναι εταιρεία και το προϊόν της, δηλαδή οι αγώνες της φαίνονται και ζυγίζονται στο γήπεδο. Τι θέλω να πω.

Αμάν, πια μ' αυτό το παραμύθι της «ιστορικής έδρας» του Παναθηναϊκού. Ότι μένουμε στη Λεωφόρο διότι εδώ είναι το σπίτι μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση σήμερα να κτίσει δικό του γήπεδο. Μη ψάχνουμε το γιατί. Λέμε ποια είναι η πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα σήμερα δεν έχει καμμία σχέση με την... Ιστορία του Παναθηναϊκού. Ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα η ομάδα… κατάφερε να μην πάρει ούτε μία νίκη σ' ένα σερί πέντε αγώνων. Μέσα στη Λεωφόρο. Μέσα στην ιστορική της έδρα. Αυτό τι σημαίνει; Ασφαλώς ότι δεν βοηθάει τον Παναθηναϊκό επειδή κάνει χρήση της ιστορικής του έδρας.

Άλλο είναι το... πρόβλημα. Άλλο είναι το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό. Να βγει από το «μνημόνιο». Από την αγωνιστική κρίση που υποφέρει. Που τον κρατάει μακρυά και σταθερά από το πρωτάθλημα.

Στα πέντε τελευταία ματς στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε. Χωρίς να παίξει με Καμπάλες, όπου... δικαιολογείται η γκέλα. Έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα της πρέμιερ ληγκ, έφερε 0-0 με Πανιώνιο και Ατρόμητο της μπουντεσλίγκα και δεν κέρδισε ούτε Ξάνθη, ΠΑΟΚ της πριμέρα.

Και αφού στον Παναθηναϊκό στέκονται στην Ιστορία, ας μην περιοριστούν μονάχα στην... ιστορική έδρα. Να φοράνε οι παίκτες τη φανέλλα του Παναθηναϊκού του 1910 και του 1920, έστω την προπολεμική φανέλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Στραματσόνι, ο Τσίπρας του Παναθηναϊκού