ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ... ΦΩΤΙΑ!

πηγή: Intime
 

Το 1-0 της Άντερλεχτ στο πρώτο παιχνίδι, λες, ορίζει ποια θα είναι η τακτική των δύο αντιπάλων στη ρεβάνς απόψε στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φθάσει στο 2-0 και να μη δεχθεί γκολ. Η Άντερλεχτ θα υπερασπιστεί το μηδέν, να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να σκοράρουν, και να ψάχνει την ευκαιρία να κτυπήσει σε αντεπίθεση.

Είναι, λοιπόν, γεγονός το 1-0 που δεν αγνοείται, λες, κι αθτό το αποτέλεσμα έτσι κι αλλοιώς στοιχειώνει την επαναληπτική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ότι αυτό το αποτέλεσμα μ' ένα γκολ στις Βρυξέλλες κατά βάση φτιάχνει τα σχέδια και την τακτική των δύο ομάδων με στόχο την πρόκριση.

Θεωρίες! Έχω τη θεωρία της απρόβλεπτης φωτιάς σε διαμέρισμα. Δεν είναι εύκολο οι πυροσβέστες να δράσουν με βάση συγκεκριμένο πλάνο. Πώς να γνωρίζουν τι υπάρχει στην κουζίνα και στην κρεββατοκάμαρα, με συνέπεια ίσως η φωτιά να πάρει τα επάνω της, να φουντώσει, να επεκταθεί μέχρι τα παράθυρα και να δυσκολέψει την κατάσβεση.

Ο Σύλβα έφτιαξε πλάνο, έτσι ξεκινάμε, εφαρμόζουμε το Α, επιτόπου το γυρίζουμε στο Β αν η Άντερλεχτ δεν παίζει όπως αναμένουμε, εσύ αυτό, εσύ εκείνο κ.λ.π., κ.λ.π. Το ίδιο το ματς, όμως, αν πάρει φωτιά από το πουθενά, επιτόπου καίει όλες τις οδηγίες, τα λόγια και τις εντολές στον πίνακα του προπονητή.

Άτιμο πράμα η μπάλλα. Τρως π.χ. στη ψύχρα ένα γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο και βγάζει το τραίνο που ξεκίνησες από τις ράγες. Όπως σκοράρεις εσύ απρόβλεπτα, απρόσμενα και στη συνέχεια η μπάλλα σε κοροϊδεύει. Πάλι σε βγάζει έξω από τα πλάνα σου. Σε αποδιοργανώνει.

Αν μπερδευτεί απόψε το ματς, ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο των προπονητών, αν πιάσει φωτιά, δεν μπορείς να γνωρίζεις ποια από τις δύο ομάδες θα καεί.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ξερει για Σύλβα ο Τζόρτζεβιτς;