Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΤΑ ΛΑΘΗ!

πηγή: Intime
 

Η... μεγάλη σύγκρουση ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η κορυφαία αναμέτρηση δύο παραδοσιακών δυνάμεων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια πανηγυρική Αποκάλυψη Τώρα. Το απόλυτο ξεβράκωμα, δηλαδή, αυτού που αποκαλείται πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε, αυτό ακριβώς μας έριξε στη μάπα το ντέρμπυ. Ήταν ένα ντέρμπυ Γ΄ Εθνικής.

Όχι, δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παρουσίασαν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Ήταν τουρλουμπούκι. Ένα σήριαλ ατέλειωτο από λάθη. Τα περισσότερα η ΑΕΚ. Τόσα πολλά, το ένα καπάκι μετά το άλλο που δεν άντεχες να βλέπεις. Σε αρρώσταινε αυτό το θέαμα, το άρρωστο. Σα να άκουγες έναν τραγουδιστή να σε φλομώνει στο φάλτσο. Έναν ηθοποιό να μπερδεύει συνεχώς τα λόγια του, τις ατάκες του. Τι να δεις;

Κέρδισε, λέει, η ΑΕΚ. Η απάτη! Καμμία ΑΕΚ δεν κέρδισε. Ένας παίκτης της, ο σεσημασμένος στα ντέρμπυ Βάργκας έστειλε στο παραθυράκι με φάλτσο πάνω από το τείχος το χτύπημα φάουλ και έγινε το μοναδικό γκολ.

Δεν κέρδισε η ΑΕΚ το νταμπλ φάουλ που της έδωσε το γκολ. Το 1-0 έγινε μετά από «συνεργασία» του σκόρερ και του Βλαχοδήμου. Αυτός, ο μπαρμπαγιώργος, ο μπαρμπαδήμος είναι ο μεγάλος «ένοχος» στο γκολ της ΑΕΚ.

Ούτε ο Παναθηναϊκός έχασε. Μάλλον για να είμαστε δίκαιοι ο Παναθηναϊκός έχασε... δύο φορές. Επειδή το Αεκάκι του έδωσε αρκετές φορές τα κλειδιά της κρεββατοκάμαράς της αλλά το Παναθηναϊκάκι ίσως από ντροπή δεν τόλμησε να ξεκλειδώσει το άβατο του αντιπάλου.

Τι να το κάνεις ότι η ΑΕΚ βγήκε μπροστά 7 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα δεν ικανοποίησε. Απογοήτευσε. Προβλημάτισε. Μόνο εκείνοι που πάνε στο γήπεδο χωρίς να τους ενδιαφέρει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο θα τρελλαθούν από την χαρά τους διότι δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο φονιάς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ