ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΡΕ, ΤΟΝ ΠΟΓΕΤ;

πηγή: Intime
 

Το γαμημένο αποτέλεσμα. Αυτό αξίζει να πεις. Το κωλοαποτέλεσμα κάνει στην άκρη τα πάντα όλα. Την πραγματικότητα. Τη λογική. Την αλήθεια. Πώς αλλοιώς να στο πω. Κερδίζει η ομάδα του και ο δικός σου δεν βλέπει αυτό που... είδε. Κέρδισε στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ και κάποιοι τρελλάθηκαν από τη χαρά τους. Παρ' ό,τι η ομάδα ήταν ένα μάτσο χάλια. Παρ' ό,τι ο Στραματσόνι πήρε από τον Πογέτ την ταυτότητά του, το διαβατήριο και το δίπλωμα προπονητή.

Κερδίζει στις εκλογές ο Τσίπρας και είναι... νικητής. Φοβερά πράγματα. Χάνει στο μνημόνιο, χάνει σε κάθε νομοσχέδιο που φέρνει, χάνει από τα τρακτέρ, οι αγανακτισμένοι είναι περισσότεροι απ' ό, τι με την προηγούμενη κυβέρνηση, όμως αυτός είναι ο νικητής. Ο Τσίπρας, ο θριαμβευτής του «Όχι» και δύο εκλογικών ντέρμπυ.

Τουλάχιστον 2-0 θα μπορούσε να κέρδαγε στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός που δεν είναι καμμία ομαδάρα. Κάποιοι στη φτήνεια, που μαζεύτηκαν απ' εδώ και απ' εκεί, έπαιξαν απέναντι σε μια ομάδα, την ΑΕΚ, σίγουρα πιο νοικοκυρεμένη, πιο δεμένη, όμως εντελώς ανίκανη στις απαιτήσεις ενός ντέρμπυ.

Ποιος Πογέτ; Πού ήταν ο Ουρουγουανός προπονητής! Αντί να υποχρεώσει με τις δικές του κινήσεις να τον ακολουθεί ο Ιταλός συνάδελφος, προέκυψε το αντίθετο. Ο Στραματσόνι, με κάποιους παίκτες που μέχρι χθες δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους, έκανε κινήσεις, και ο Πογέτ προσπαθούσε να γλυτώσει με «αντικινήσεις».

Ήρθε, όμως, το γκολ του Βάργκας και τα σκέπασε όλα, και την κακή ΑΕΚ και την... απουσία στο ντέρμπυ του Πογέτ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Λίτσα, ο Πογέτ κι η κωλοτούμπα