ΠΟΙΟΣ Ο Νο3 ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

πηγή: Intime
 

Για ποιο λόγο ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος έδωσε έκτακτη συνέντευξη τύπου, όταν δεν είπε τίποτα. Όταν όλα όσα είπε, κι ήταν μπόλικα, δεν βοηθάνε, δεν θα βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Αλαφούζος είναι έξυπνος άνθρωπος. Τίποτα δεν κάνει τυχαία. Έχει επάνω του όλο το βάρος του Παναθηναϊκού, αυτός σηκώνει τον γολγοθά, αυτός μαρτυράει από βάζελους και μη. Αναρωτιέμαι κανείς γιατί «μίλησε» χωρίς να πει κάτι σημαντικό, κάτι να έχει να πει, κάτι νέο.

Ότι έγιναν λανθασμένες κινήσεις στις μεταγραφές, είπε. Ότι ομάδα φτιάχνεις και χωρίς πολλά λεφτά. Ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι καλοί επαγγελματίες. Ότι έγιναν λάθη από τον κόσμο. Ότι για όλα φταίει ο ίδιος.

Δεν είπε ο Αλαφούζος ποιος είναι ο τρίτος, ο Νο3 εχθρός του Παναθηναϊκού. Ανέφερε για μια φορά ακόμα τους δύο, τον Μαρινάκη και τον... Κοντονή.

Πώς να πείσει ο Αλαφούζος όταν ονομάζει εχθρό, αντίπαλο, πολέμιο τον υπουργό; Το τελευταίο που μπορεί να σκέπτεται ο Κοντονής Σταύρος είναι να βλάψει τον Παναθηναϊκό. Γιατί να το κάνει. Άσε ότι στην Ελλάδα, για να κάνουμε ταμείο, πιο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ από έναν περαστικό πολιτικό.

Τον τρίτο που την έχει στημένη στον Παναθηναϊκό δεν τόλμησε να αποκαλύψει ο Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφώνει τον Αλαφούζο ο Κοντονής