ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

πηγή: Intime
 

Ασόβαρα πράγματα. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεγαλομέτοχος στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού έστειλε δημοσίως πρόσκληση στο συνάδελφο του Ολυμπιακού Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Περί ποίου θέματος; Να τα βρούμε οι δυο μας, να δώσουμε το καλό παράδειγμα στον κόσμο εμείς οι αρχηγοί, οι ηγέτες, διότι οι φίλαθλοι είναι ό,τι τους πούμε εμείς οι opinion maker.

Μιλάμε ότι κάποιοι πολιτικοί, αλλά και πρόεδροι ομάδων, τον έχουν στη ξευτύλα τον κόσμο. Ότι είναι τόσο της πλάκας που ακολουθεί τους τιτάνες, τους ουράνιους πρωταγωνιστές στο χώρο του αθλητισμού, δηλαδή τους μεγαλομέτοχους.

Αν π.χ. ρίξω μπινελίκια εγώ ο μέγας Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον αντίπαλό μου Αγγελόπουλο, στους διαιτητές, αυτό θα κάνουν και τα πρεζόνια του Παναθηναϊκού. Αν, όμως, με δουν να φιλιέμαι στο στόμα με τον Παναγιώτη, τότε και οι ταλιμπάν της εξέδρας θα κάτσουν καλά. Θα 'ναι πολιτισμένοι.

Να, γιατί σκέφθηκε ο Γιαννακόπουλος να ζητήσει από τον Αγγελόπουλο να τα βρούνε, να βρούνε τη χαμένη τους τιμή, τη χαμένη τους αξιοπρέπεια, και μαζύ σαν αληθινοί φύλαρχοι να στείλουν ινδιάνικο «μήνυμα» στην καφρίλα.

Να σου πω τη σοβαρή κουβέντα. Μας είναι αδιάφορο αν έχουν ή, όχι να χωρίσουν κάτι δύο μεγαλομέτοχοι. Αν μισιούνται σε προσωπικό επίπεδο. Αν παίζουν κούκλες, αν λύνουν μαζύ σταυρόλεξο. Δικός τους, προσωπικός λογαριασμός. Μην ασχημονούν. Αυτό φθάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφώνει τον Αλαφούζο ο Κοντονής