ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!

πηγή: Intime
 

Και στημένος να ήτανε ο διαιτητής στην Τούμπα από τον Ολυμπιακό, το πέναλτυ στο 86 το δίνει. Με χίλια. Μια φάση που έβγαζε μάτια. Γιατί, λοιπόν, έπνιξε το πέναλτυ το κοράκι; Εδώ σε θέλω.

Η κουβέντα θα 'ναι ζόρικη. Για όποιον πράγματι θέλει να βγάζει τις τσίμπλες του και να φθάσει στην αλήθεια. Επιμένω. Στο pay-roll του Μαρινάκη να ήταν αυτός ο διαιτητής Παπάς, γιος αστυνομικού διευθυντή, επίσης στα χρόνια του διαιτητής, το δίνει το πέναλτυ, ακόμα κι αν ήταν αμφισβητούμενο! Επειδή, κύριε διαιτητά, είσαι μέσα στην Τούμπα!

Αυτό θα έκανε ο πονηρός ο διαιτητής. Ο αλεπουδιάρης. Το ενεργούμενο του Μαρινάκη. Λέμε τώρα. Κάνουμε μια υπόθεση, όχι για να υπονοήσουμε ότι ο Ολυμπιακός κάνει πουστιές, όσο για να φθάσουμε στην ουσία του θέματος.

Μορφωμένο παιδί αυτός ο Παπάς. Καθηγητής σωματικής αγωγής. Γιατί έκλεισε τα μάτια σε μια τόσο κραχτή φάση, που θύμισε την εγκληματική έξοδο του Νίκου Σαργκάνη στον τελικό του κυπέλλου 1980 Καστοριάς-Ηρακλέους; Έτσι όπως βγήκε ο Καπίνο του Ολυμπιακού με τα πόδια να κτυπήσει στον αέρα τον Μακ ήθελε κόκκινη και σε βάρος του πέναλτυ.

Αδύνατον να μη γνωρίζει τον κανονισμό ο Παπάς. Και να μην ακούμπησε καν τον επιτιθέμενο του ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας, δεν αλλάζει τίποτα. Το ότι επιχείρησε να σταματήσει αντιαθλητικά, εγκληματικά τον αντίπαλο, η κόκκινη και το πέναλτυ είναι δεδομένα. Γιατί, λοιπόν, ο Παπάς έκανε το κορόιδο;

Έκλασε μαλλί το παλληκάρι. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οι αντίπαλοι του Μαρινάκη αποθεώνουν τον εφοπλιστή, πραγματικά, μυθολογικά, άσχετο αυτό, ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Άρα; Και οργάνωση υπάρχει και κουμαντάρεται από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Άρα;

Μήπως φοβήθηκε ο Παπάς, μη μου πάρουν τη σφυρίκτρα αν δώσω την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Τι άλλο να πεις.

Την ημέρα του ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Αλαφούζος πάλι «έδωσε» τον Μαρινάκη. Διακόπτεται το ντέρμπυ στην Τούμπα και Σαββίδης, δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ τα έχουν με τον Μαρινάκη, ότι για πάρτη του σφύριζε ο διαιτητής.

Ποιος είναι ο διαιτητής, ο όποιος διαιτητής να πάει κόντρα σε κοτζάμ Μαρινάκη; Πόσοι απ' αυτούς που έβριζαν από την εξέδρα της Τούμπας, ορκισμένοι παοκτσήδες, αν ήταν στη θέση του Παπά θα έδειχναν την άσπρη βούλα στην περιοχή του Ολυμπιακού, όταν γνώριζαν ότι θα τελείωνε η διαιτητική τους καριέρα;

Το καταλήγω. Ο διαιτητής έκανε χοντρή ζημιά στον Μαρινάκη. Αν ήταν κωλοπετσωμένος, τότε θα έπαιρνε επάνω του το παιχνίδι, θα έδινε το πέναλτυ, διότι στο φινάλε ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη, πληρέστερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν έχει ανάγκη από σημαδεμένα φαλτσοσφυρίγματα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διαιτητής στην κρεββατοκάμαρα του πρωθυπουργού