ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα κυκλοφορούνε. Όταν έχουμε χοντρά γεγονότα, τότε είναι που πιάνουν δουλειά οι εργαζόμενοι στο ράδιο αρβύλα. Και τι δεν μεταδίδουν με εγκυρότητα αφού πρώτα... διασταυρώσουν την πληροφορία τους.

Ο Κοντονής Σταύρος, λέει, πήρε την απόφαση να αναβληθεί ο ημιτελικός κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητος, και να μην γίνει τελικός, διότι ο παριστάνων τον υφυπουργό φοβάται μεγαλύτερο ξευτυλίκι.

Ανοησίες. Αντιληπτό ότι η κυβέρνηση Σύριζα έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και στη μάχη της πάταξης της βίας στα γήπεδα. Ένα χρόνο παπαρολογία ο αρμόδιος υφυπουργός Κοντονής Σταύρος, θα κάνουμε και θα ράνουμε, και τελικά οι αέρα πατέρα κυβερνητικές παρεμβάσεις του δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι, λοιπόν, αν παίξουν Μαρινάκης-Μελισσανίδης στον τελικό, γύρευε τη ξευτύλα που θα φάει ο Κοντονής, έτσι ανεξέλεκτα που είναι τα πράγματα, αφού δεν κατάφερε τίποτα σαν αρμόδιος. Κι όμως! Άλλος είναι ο λόγος της απόφασης του Κοντονή Σταύρου να τελειώσει πριν της ώρας του το κύπελλο. Επειδή του το ζήτησε ο «συνομιλητής» του Μαρινάκης.

-Σταύρο, το σκέπτεσαι να χάσω στον τελικό από την ΑΕΚ; Να σηκώσει το κύπελλο ο Μελισσανίδης. Κάνε κάτι! Έχεις την καλύτερη δικαιολογία μετά από τα αίσχη της Τούμπας.
«Δύσκολο, ρε Βαγγέλη...», το σκέπτεται ο Ζακυνθινός.
-Δεν είσαι καλά, Σταύρο! Νομίζεις ότι φοβάμαι τον αγώνα; Σε καμμία περίπτωση! Για σκέψου, όμως, τι θα πει ο Μελισσανίδης, αν χάσει στον τελικό; Χειρώτερα απ' εκείνα που είπε ο Σαββίδης μετά το 2-1 που του έκανα στην Τούμπα.
«Σα να έχεις δίκαιο, Βαγγέλη...».

Στο παραμύθι τι βαθμολογία μου βάζεις; Το κείμενο δημοσιεύεται για να καυτηριάσει όσους δεν σέβονται τη σκοπιμότητα της απόφασης του Κοντονή να διακόψει το κύπελλο.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τούμπα ξεβράκωσε τον Κοντονή