Ο ΙΒΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Μία ακόμα σπασμωδική απόφαση του φαιδρού πολιτικά Κοντονή. Πάλι τα ίδια! Πουλάει καουμποϋλίκι, όμως νόμιμα. Βέβαια. Σύμφωνα με το νόμο κάνει το πραξικόπημα. Το προβλέπει ο νόμος να διακόπτει το πρωτάθλημα, το κύπελλο, κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εμπορικού χαρακτήρα. Να αναβάλλει αγώνες, να τους... καταργεί.

Υπάρχει, όμως, και ο άγραφος νόμος που είναι πιο σπουδαίος και περισσότερο απαιτητικός από τον κυβερνητικό λειτουργό. Όχι απλά να προλαμβάνει επεισόδια, αλλά να τα... καταργεί. Τα επεισόδια. Να τα εξαφανίζει. Ο Κοντονής, όμως, αντί να καταργήσει τα επεισόδια, τα έκτροπα της βίας, καταργεί τους αγώνες.

Να διακόψει το πρωτάθλημα, για μια εβδομάδα, όπως ήδη το είχε αποφασίσει κιόλας δύο φορές μέχρι σήμερα ο Κοντονής. Ακόμα και να το βγάλει από το χάρτη για ένα χρόνο, για δύο χρόνια. Γιατί, όχι! Αρκεί, όμως, ο σύντροφος Κοντονής να παρουσιάσει έργο, τελικά!

Όχι αυτή τη γελοιότητα επιθεωρησιακού τύπου, να κλείνει τα γήπεδα για μια αγωνιστική, για να πουλήσει μούρη. Ότι δήθεν δεν... ανέχεται τη βία. Ότι δήθεν δείχνει την... πολιτική του βούληση.

Επειδή, λοιπόν, ουδείς πλέον τον παίρνει στα σοβαρά τον Κοντονή, μ' αυτές τις αποφάσεις του καθαρά εντυπωσιασμού, ακούς δεξιά κι αριστερά διάφορα τρελλά και απίθανα. Ότι με το κυβερνητικό φιρμάνι να μη συνεχιστεί το κύπελλο, ο Κοντονής ευνοεί τον Ολυμπιακό. Όχι τον Ολυμπιακό, αλλά τον ΠΑΟΚ. Όχι τον ΠΑΟΚ, αλλά την ΑΕΚ. Παραμύθια.

Ο Κοντονής έστειλε το κύπελλο για βρούβες για να σώσει το τομάρι του. Είναι η απόλυτη ξευτύλα να είσαι υπουργός που να τα δίνεις όλα παραμύθι φούρναρης για να συντρίψεις τον χουλιγκανισμό και κάθε Κυριακή να σε κοροϊδεύουν τα γήπεδα όταν αυτά μοιάζουν της Κορέας και του Βιετνάμ, του Ιράκ και του Αφγανιστάν.

Μην παραλείψω το πιο χαριτωμένο που κυκλοφορεί. Ότι ο Τσίπρας και ο Κοντονής έχασαν το κόκκινο αριστερό τους χρώμα όταν ο Ιβάν είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν κατεβαίνει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Τι σημαίνει αυτό; Κι άλλη, επιπρόσθετη τιμωρία του ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει. Άντε πάλι να ανάψει φωτιά, ότι η κυβέρνηση καλύπτει την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, ότι την πληρώνει ο ΠΑΟΚ.

Βάρεσαν, λοιπόν, μια... πολιτική απόφαση να παγώσουν το κύπελλο και μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Γλυτώνουν και νέα τιμωρία του ΠΑΟΚ και τα επεισόδια στον τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κομπογιανίτης Κοντονής