Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Αποκάλυψη. Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μπλέχτηκε κι αυτή στις εκλογές της ΕΠΟ. Το πολιτικό της γραφείο ανέλαβε να καθαρίσει στις τοπικές εκλογές της Ένωσης Λασιθίου. Γιατί, όχι; Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας μείζον πολιτικός αναμιγνύεται παρασκηνιακά στο ποδόσφαιρο. Στο φινάλε η αδελφή του προέδρου της ΝΔ δούλεψε για τον κουμπάρο της Βαγγέλη Μαρινάκη. Γι' αυτόν καθάρισε.

Να σου πω το σκηνικό και πως χάθηκε το Λασίθι, μία από τις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης. Πρόεδρος μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ήταν ο πασίγνωστος στο κύκλωμα Λάμπρος Μάρης, για πολλά χρόνια πρόεδρος του Αγίου Νικολάου, με ιδιαίτερες σχέσεις με το βαρδινογιαννέικο.

Αξίζει να προσθέσω τούτο. Σε εποχή επί Κόκκαλη κυριαρχεί ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης επιστρατεύει τον Λάμπρο Μάρη να φτιάξει «αντι-παράγκα» για να προστατεύει από τα κοράκια τον Παναθηναϊκό. Μια κίνηση που είχε ολοκληρωτική αποτυχία.

Ο Μάρης, που δεν θέλει ούτε να ακούσει για τον Αλαφούζο, ήταν το φαβορί να επανεκλεγεί στο Λασίθι και υπολογιζόταν στο μπλοκ ενάντια στον Μαρινάκη, εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ. Με την «καθοδήγηση» του Κανταρού, κολλητού του προέδρου του Ολυμπιακού, το επιτελείο της Ντόρας έπαιξε και κέρδισε το Λασίθι. Σαββίδης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης έχασαν μια ψήφο.

Διαβάστε ακόμα:

Ολοι ψάχνονται στην κονόμα