ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΟ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ» ΤΗΣ ΕΠΟ

 

Ένα κάρο μαλακίες κυκλοφορούν για τη σχέση του Μαρινάκη με την ΕΠΟ. Και, βέβαια, το ράδιο αρβύλα το τροφοδοτούν οι σχεδόν καθημερινές καταγγελίες των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Ποια είναι η αλήθεια. Να πούμε τα πράγματα όπως είναι, για να είμαστε στην... επικαιρότητα της... προεκλογικής περιόδου της ΕΠΟ.

Ναι, οι εκλογές στην ομοσπονδία θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβριο, αλλά εδώ και μήνες(!) έχει ξεκινήσει το αλισβερίσι για να εξασφαλιστούν οι ψήφοι των Ενώσεων. Όποιος δίνει περισσότερα είναι. Σε άσπρους φακέλλους. Εκτός του Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προτιμά τις σακούλες.

Επί του θέματος. Μία από τις μπούρδες που παίζουν, μάλιστα και από ανθρώπους σχετικούς προέδρους ομάδων, δημοσιογράφων, διαφόρων παρατρεχάμενων, είναι ότι το αφεντικό της ΕΠΟ είναι ο «Παυσανίας». Ότι αυτός ο έμπειρος και ικανός υπάλληλος, ο Παπανικολάου κανονίζει τα πάντα, όχι ο πρόεδρος Γκιρτζίκης.

Άρρωστος παοκτσής είναι ο Παυσανίας, αλλά και 400 τα εκατό Μαρινάκης! Γιατί να παρεξηγείται ο άνθρωπος επειδή εκτιμά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν έκανε μεταγραφή οπαδικά ο γυαλάκιας, δεν σταμάτησε να είναι ΠΑΟΚ, όμως σε προσωπικό επίπεδο «ψηφίζει» Μαρινάκη κι όχι Σαββίδη. Επειδή, αυτός, πράγματι το πιο δυνατό εργαλείο της ΕΠΟ, θεωρεί ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βοηθάει περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Η αληθινή σχέση του Μαρινάκη με τον γιο του Σάββα